Google въвежда нова функция в своята опция за изтриване на историята на търсенията

google

Гигантската търсачка Google предлага функцията за изтриване само на 15 минути история на търсене на устройства с Android.

Google обяви пред The ​​Verge, че е въвела възможността за изтриване на последните 15 минути история на търсене в приложението си за Android.

Нова функция за историята на търсенията от Google

„В момента внедряваме тази функция в приложението Google за Android и очакваме тя да бъде достъпна за всички, които използват приложението през следващите няколко седмици “, каза говорителят на Google Нед Ейдриънс пред The ​​Verge .

Новата функция беше забелязана за първи път от бившия главен редактор на XDA Developers Мишаал Рахман . За да проверите и да видите дали функцията е налична на вашето устройство, отворете приложението на Google за Android, докоснете снимката на потребителския си профил и потърсете „Изтриване на последните 15 минути“ .

Прочети Още: Ракетата Falcon 9 на SpaceX поставя рекорд за използване

Google за първи път обяви функцията на Google I/O през май и тя дойде в приложението на Google за iOS през юли. По това време Google заяви, че приложението ще пристигне на Android през 2021 г., но по някаква причина компанията пропусна този срок. 

Все още не е ясно дали Google планира да пренесе функцията на работния плот. В публикацията си през май, компанията не уточнява на кои платформи ще бъде достъпна, а през юли Google каза, че функцията ще дойде само в приложенията за iOS и Android.

Google също така предлага функция за автоматично изтриване на 3, 18 или 36 месеца история в историята на вашите търсения.

Подобни публикации

  1. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  2. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда
  3. Първи поглед към функцията за редактиране на туит в Twitter
  4. Какво е YouTube Premium? Характеристики и цена
  5. Държави с най-голяма площ

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.