Google Снимки актуализирани с функция за редактиране на датаgoogle snimki

Google Снимки актуализирани с функция за редактиране на дата. По този начин потребителите ще могат да редактират датите и часа на видеоклипове и снимки.

Снимки , едно от най -популярните мобилни приложения на Google, което можете да използвате за преглед и архивиране на вашите снимки и видеоклипове , е актуализирано с функцията за редактиране на дата. По този начин потребителите ще могат да редактират датите и часа на видеоклипове и снимки.

Функция за редактиране на дата на Google Снимки

Редактирането на метаданните, което включва датата и часа на заснемане на снимките и видеоклиповете, които сте направили, беше много труден процес доскоро. Сега Google Photos получи актуализация, която ви позволява да редактирате датите и часовете на снимане на вашите видеоклипове и снимки.

Прочети Още: Monster Hunter Rise Излезе видеоклип за геймплей

Тази нова функция, предлагана с актуализацията на номера на версията 5.57.9.394309483 на приложението , понастоящем е ограничена само до устройства с Android . Освен това функцията може да се използва не само за снимки или видеоклипове, направени от вас, но и за мултимедия, заснета от други. С други думи, можете също да редактирате метаданните на снимките, които изтегляте от интернет или изпращате от вашия приятел.samsung 576 mp lens

Google Lens се интегрира в Chrome!

Според изявлението на Google, обективът ще бъде интегриран в Chrome. Това означава, че потребителите на Chrome на настолната платформа могат да се възползват от функциите на обектива. Това нововъведение, обявено на събитието Search On, ще се срещне с потребителите на Chrome за много кратко време.

Новата функция ще ви улесни много в избора и разглеждането на текстово, фото или видео съдържание, на което може да попаднете, когато посещавате уебсайт в Chrome. Ако трябва да извършите сканиране, обективът ще сканира това съдържание и ще покаже резултатите за вас в същия раздел.

По този начин няма да е необходимо да превключвате към друг раздел за достъп до нова информация. Например, когато видите палатка на уеб страницата, ще можете бързо да сканирате същата или подобна палатка, без да напускате страницата. Обективът ще донесе на вашата страница други снимки, които са съвместими със снимката.

Подобни публикации

  1. YouTube с нова функция Супер чат
  2. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  3. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  4. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  5. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.