Графика Forza Horizon 5 в сравнение с реалносттаforza horizon 5

Forza Horizon 5 съдържа спираща дъха атмосфера за любителите на автомобили и състезания. Графиките на Forza Horizon 5 са ​​сравнени с реалността.

Forza Horizon 5 съдържа спираща дъха атмосфера за любителите на автомобили и състезания. Напоследък често ставаме свидетели на сравнения на игри с реални места, където се провеждат игрите. Последният от тях сравнява графиката на Forza Horizon 5 с реалността.

Как изглежда графиката на Forza Horizon 5?

Разположен в Мексико, Forza Horizon 5 е домакин на някои от емблематичните места в Мексико. Ново видео, публикувано от ElAnalistaDeBits, съпоставя кадри от реалния живот с кадри от играта. Резултатите са доста изненадващи.

Прочети Още: Отровата на скорпиона може да помогне в борбата с Covid-19

Относно Forza Horizon 5

Вашето легендарно Horizon Adventure ви очаква! Изследвайте оживените и непрекъснато развиващи се пейзажи на отворения свят на Мексико с безкрайно забавно шофиране със стотици от най-великите автомобили в света. Водете спиращи дъха експедиции на безкрайно, забавно шофиране със стотици от най-добрите превозни средства в света през оживените и непрекъснато развиващи се пейзажи на отворения свят на Мексико.

Изследвайте свят на зашеметяващ контраст и красота. Разгледайте оживени пустини, буйни гори, исторически градове, скрити руини, девствени плажове, огромни каньони и висока вулканична планина, покрита със сняг. Потопете се в интензивна среща със стотици предизвикателства, които ви възнаграждават за участие в дейности, които обичате. Запознайте се с нови герои и определете съдбата на техните Horizon Stories.

Наблюдавайте впечатляващи метеорологични събития като извисяващи се прашни бури и свирепи тропически бури, докато уникалните динамични сезони на Мексико променят света всяка седмица. Отбивайте се често до играта за нови събития, предизвикателства, колекционерски предмети, награди и области, които да изследвате. Всеки сезон ще бъде уникален по начин, по който единият никога не може да съвпадне с другия.

Обединете се с други играчи. Влезте в Horizon Arcade, за да се насладите на забавна поредица от забавни предизвикателства на високо ниво, които потапят вас и вашите приятели в действието и ви забавляват без менюта, зареждащи екрани или лобита. Направете нови приятели в Horizon Open и Tours и споделете творческите си творения с нови подаръци от общността.

Създайте свои собствени забавни творения с мощния нов набор от инструменти за игри EventLab, включително персонализирани състезания, предизвикателства, каскади и създаване на изцяло нови режими на игра. Персонализирайте своите превозни средства по повече начини от всякога с нови опции, включително възможност за отваряне и затваряне на люкове, боядисани спирачни апарати и други. Използвайте новата функция за подаръчни пакети, за да споделите вашите творения с общността.

Forza Horizon 5 Минимални системни изисквания

 • Процесор: Intel Core i5 4460 / AMD Ryzen 3 1200
 • Видеокарта: Nvidia GTX 970 / AMD RX 470
 • Памет: 8GB RAM
 • Съхранение: 110 GB налично място
 • Операционна система: Windows 10

Препоръчителни системни изисквания за Forza Horizon 5

 • Процесор: Intel Core i5 8400 / AMD Ryzen 5 1500X
 • Видеокарта: Nvidia GTX 1070 / AMD RX 590
 • Памет: 16GB RAM
 • Съхранение: 110 GB налично място
 • Операционна система: Windows 10

Подобни публикации

 1. Три нови цветови опции идват в PlayStation 5!
 2. Как да коригирате грешката Valorant Group Not Ready?
 3. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX
 4. До 85% отстъпка за игри на Ubisoft
 5. EA SPORTS FIFA 23 не се отваря, какво е решението?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.