Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!whatsapp se srina problem i reshenie 100

Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!

С актуализацията, предложена от WhatsApp за новата му функция, много потребители съобщиха, че не могат да получат достъп до приложението и то се срина. WhatsApp представи своята най-нова любима функция за филтриране на всички потребители с новата актуализация на Android. С тази функция важните разговори вече могат да бъдат лесно достъпни благодарение на новия филтър за любими.

Въпреки това потребителите, които са актуализирали приложението за тази функция, започнаха да съобщават, че WhatsApp се е сринал след инсталирането на най-новата актуализация на версията. За този проблем, който е валиден за някои потребители, компанията предприе действия и започна да проучва източника на проблема.

Отстранен ли е проблемът със срива на WhatsApp?

Приложението започна да се срива за много потребители, които актуализираха до най-новата бета версия на WhatsApp на телефони с Android. Освен потребителите, които съобщиха, че не могат да използват WhatsApp Messenger и WhatsApp Business заедно, други потребители също казаха, че са имали проблем като заключване по време на разговори. whatsapp se srina problem i reshenie 100

Увеличаването на проблемите като блокиране на връзката накара много потребители да се оплакват. Липсата на достъп до чатове или провеждане на обаждания на практика не позволи на потребителите да използват приложението изобщо.

От голямо значение е функциите първо да преминат през бета тестване за отстраняване на неизправности и откриване на такива проблеми. Фактът, че този проблем е възникнал, ще позволи на функцията да вземе предпазни мерки за възможни проблеми, преди да достигне до всички потребители.

В публикация, споделена от WaBetaInfo X, се посочва, че трябва да бъде пуснато окончателно решение и актуализация за корекция на грешки. Изглежда, че този проблем най-накрая е решен с новата актуализация, изпратена до потребителите от Google Play Store. Сега потребителите са свободни от всички проблеми, които са имали.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  4. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)
  5. Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.