Преглед на Huawei FreeBuds Pro 3huawei freebuds pro 3 pregled

Преглед на Huawei FreeBuds Pro 3: Висококачествено аудио представяне и още

Какво предлага стилно проектираният Huawei FreeBuds Pro 3? Ще разгледаме по-отблизо модела безжични слушалки с прегледа на Huawei FreeBuds Pro 3. Huawei FreeBuds Pro 3 се откроява със своята звукова система с двоен драйвер с висока разделителна способност, дълъг живот на батерията, ANC система с троен микрофон и полезни функции. Новият модел безжични слушалки ще обсъдим подробно с прегледа на Huawei FreeBuds Pro 3.

Преглед на Huawei FreeBuds Pro 3

Моделът Huawei FreeBuds Pro 3, който има много стилен външен вид със своя минималистичен дизайн, има двойна звукова система с висока разделителна способност. Безжичните слушалки, които могат да доставят високи звуци до 48 kHz и басови звуци до 14 Hz, предлагат звуково изживяване на високо ниво.

Поддържайки L2HC 2.0 и LDAC кодеци, слушалките могат да достигнат 990 Kbps (Hi-Res) ниво на аудио трансфер както на Huawei, така и на други устройства с Android. 990Kbps битрейт на предаване е три пъти повече от нормалния формат. Можем да сравним тази разлика с видеоклипове в 1080p и 4K резолюции.

Планарният дизайн на диафрагмата осигурява по-ясно и по-висококачествено звуково изживяване. Технологията за цифрово разделяне на честотите в слушалките позволява на динамичния драйвер и планарната диафрагма да обработват определени честотни диапазони независимо.

Блокът с плоска диафрагма осигурява производителност на високо ниво за високите честоти, докато модулът на динамичния драйвер произвежда реещи се баси. Произвеждайки кристално чист, чист и висококачествен звук, слушалките поддържат тройна адаптивна EQ технология.

Тази технология помага на слушалките да откриват нивото на звука, състоянието на износване и формата на ушния канал в реално време. След това прилага оптималните настройки за звук и EQ. По този начин се предлага персонализирано звуково изживяване. Всички тези функции пренасят изживяването при слушане на музика в изцяло ново измерение.

Слушалките, които се открояват със своите усъвършенствани интелигентни функции за активно шумопотискане, имат интелигентна технология ANC 3.0 . Тази технология работи с тримикрофонната хибридна система за шумопотискане за точно откриване и изчисляване на звуци в реално време.huawei freebuds pro 3
Процесът на шумопотискане може да се адаптира според условията в реално време и в това отношение се постига по-добро изживяване. Слушалките, които имат възможност за шумопотискане с до 47 dB ANC, разполагат с технологията Pure Voice 2.0 , която осигурява ясни и безшумни разговори.

Pure Voice 2.0 е страхотна технология за хора, които са обезпокоени от шума на вятъра или фоновия шум, докато говорят по телефона навън. Тази технология помага за ясни разговори дори в шумна среда.

Слушалките, които включват ANC система с троен микрофон, се представят успешно по отношение на активното шумопотискане на открити и затворени места. Трябва да се отбележи, че екосистемата на Huawei предлага големи предимства по отношение на използването.

Например, можете да се свържете директно с Huawei Watch GT 4 и да слушате музика, без да имате нужда от телефон. Можете също така да приемате входящи повиквания и да осъществявате повиквания чрез Watch GT 4 или слушалките. Тази възможност прави използването много приятно.

FreeBuds Pro 3 предлага възможност за свързване към две устройства едновременно . За разлика от други марки, слушалките позволяват активно превключване между две устройства. Което и устройство да предава аудио, автоматично се превключва към това устройство.

Устройствата, към които са свързани слушалките, са изброени чрез AI Life , което осигурява практично изживяване при използване благодарение на много успешно проектирания интерфейс . Така свързаните устройства могат да бъдат лесно достъпни.

Безжичните слушалки, притежаващи сертификат IP54, са устойчиви на вода, пръски и прах. По този начин не е нужно да се притеснявате от изпотяване или излагане на дъжд, докато спортувате.

Безжичните слушалки, произведени от Huawei, също се представят много добре по отношение на живота на батерията. Слушалките предлагат до 30 часа употреба с кутията за зареждане, когато функцията ANC е изключена. Когато функцията ANC е активна, се достига до 22 часа време за използване с кутията за зареждане.

Huawei FreeBuds Pro 3 , безжична слушалка , която може да се използва удобно в продължение на дълги часове без никакъв дискомфорт, предлага изживяване от високо ниво със своята звукова система с висока разделителна способност с двоен драйвер, интелигентна технология ANC 3.0 и технология Pure Voice 2.0, която позволява кристално ясни повиквания.

Благодарение на дългия живот на батерията, няма нужда от често зареждане. Безжичните слушалки, които позволяват практично превключване дори между устройства с Android и iOS, впечатляват със своя стилен дизайн, както и с полезни функции и производителност.

Характеристики на Huawei FreeBuds Pro 3

 • Цвят : бяла керамика, зелено, ледено сиво
 • Тегло на една слушалка : 5,8 грама
 • Тегло на кутията за зареждане : 45,5 грама
 • Порт за зареждане : USB-C порт
 • Батерия на кутията за зареждане : 510 mAh
 • Батерия за слушалки : 55 mAh
 • Микрофон : 3 броя
 • Тип високоговорител : Двойни драйвери: 11 мм динамичен драйвер и планарен диафрагмен драйвер
 • Честотен обхват : 14 Hz-48 kHz

Подобни публикации

 1. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
 2. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
 3. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4
 4. 1.5K екран и 16 GB RAM: Разкрити функции на OnePlus Ace 3 Pro
 5. Бюджетният Honor X6b е представен: Ето неговите характеристики

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.