Nintendo Switch 2 може да се предлага с отделящи се двойни екрани!Nintendo Switch 2 може да се предлага с отделящи се двойни екрани!

Нов патент относно Nintendo Switch 2 разкрива, че конзолата ще се предлага с подвижен двоен екран. Ето подробностите! Наскоро подаден патент показва, че Nintendo Switch 2 може да има двойни, разглобяеми екрани.

Както съобщава Gamerant, новият патент показва устройство с два различни дисплея, които могат да бъдат разделени и да комуникират един с друг безжично, за разлика от Nintendo 3DS. Освен това устройството разполага и със сензорен екран, който може да се използва за работа с конзолата, когато е изключена.

Въпреки че много от патентите са взети за тестови цели и не са включени в крайния продукт, тази тема всъщност е съвместима с темата на Nintendo Switch, така че има възможност някои от функциите, подчертани в този нов патент, да са функции на Nintendo Switch 2.

Какво ще направят разглобяемите двойни екрани?

nintendo switch 2 Подвижният двоен екран, който се очаква да дойде с конзолата, може да улесни Nintendo при добавянето на DS и 3DS игри към библиотеката Nintendo Switch Online.

Въпреки че слуховете за Nintendo Switch 2 се увеличиха напоследък, все още имаме много малко информация за конзолата. Според последните слухове, конзолата ще поддържа NVIDIA DLSS 3.5 Ray Reconstruction, което ще постави възможностите за проследяване на лъчи на конзолата пред тези на PlayStation 5 и Xbox Series X.

Датата на пускане на Nintendo Switch 2 също е несигурна. Слуховете твърдят, че ще бъде пуснат през Q3 на 2024 г. И така, какви са вашите очаквания от Nintendo Switch 2? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Amazon Prime обявява безплатни игри за декември
  2. Как да коригирам проблема с неработещия стартов панел на Epic Games?
  3. Специално проектиран за PS5 Pulse Elite и Pulse Explore
  4. Football Manager 2024 за мобилни устройства, пуснат чрез Netflix: Ето трейлъра!
  5. Най-популярната дума в последно време: Какво означава Based?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.