YouTube Music тества нов дизайн на фона за потребителите!youtube music nov dizayn 2023

YouTube Music тества нов дизайн на фона за потребителите!

YouTube Music започна да тества градиентен фонов дизайн, за да обнови потребителското изживяване. Ето го новия дизайн на фона! YouTube Music работи върху нов дизайн на фона, за да направи потребителското изживяване по-привлекателно и удобно за потребителя.

Особено в секцията „В момента се изпълнява“ се предлага опция за градиентен цвят вместо изображенията на албума, предлагани от платформата на своите потребители. Този дизайн включва градиентен ефект, който започва с по-светли цветове в горната част и постепенно става по-тъмен в долната част.

По-тъмен нов дизайн

Въпреки че Google обикновено приема по-меки и по-спокойни цветови тонове в предпочитанията си за дизайн, любопитно е как този нов подход към фона ще се отрази на естетиката на платформата.

Новият дизайн има по-тъмни цветове от предишния и по този начин бутоните като възпроизвеждане, пауза, бързо превъртане напред, назад, както и смесване на песни и повторение изглежда са станали по-изпъкнали.

Освен това разделите „Текстове“ и „Свързани“ вече не са на една и съща страница; вместо това те се представят като сив текст. Тези промени имат за цел да направят изживяването при слушане на музика на потребителите на YouTube Music по-приятно и визуално привлекателно.

Засега се посочва, че този градиентен фонов дизайн е само във фаза на тестване за устройства с Android и не е широко достъпен. Как намерихте новия дизайн? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.