Преглед на Huawei Watch 4 Prohuawei watch 4 pro

Преглед на Huawei Watch 4 Pro: Часовникът, който надхвърля себе си!

Какво предлага Huawei Watch 4 Pro, който се отличава със своите характеристики, производителност на батерията и дизайн? Ще разгледаме по-отблизо часовника с ревюто на Huawei Watch 4 Pro. Правейки цялата си функционалност по-привличаща вниманието с лек и стилен дизайн, Huawei Watch 4 Pro идва с много функции, които ще го направят едно от най-добрите сред преносимите устройства. В рамките на ревюто на Huawei Watch 4 Pro ще споделим с вас какво предлага на потребителите смарт часовникът, който се отличава със своите животоспасяващи функции.

В края на този преглед няма да сте ограничени до овладяването на всички функции на смарт часовника. В допълнение, ние ще премахнем всички възможни въпросителни, които могат да възникнат в съзнанието ви, точно както всеки друг, който иска да закупи устройството.

Преглед на Huawei Watch 4 Pro 2023

Всеки, който реши да си купи смарт часовник, обръща внимание на различен критерий в устройството, което ще закупи. Разбира се, най-важните сред тези критерии са здравето и дизайна. Освен тези, може да има други функции, върху които можете да се съсредоточите. За да гарантираме, че всички те ще бъдат достигнати бързо, ще продължим прегледа си чрез заглавията.

Дизайн
Умният часовник, който има размер на екрана от 1,5 инча, предлага разделителна способност от 466 × 466 пиксела на LTPO AMOLED екран. Устройството, което успя да привлече вниманието със своя очарователен дизайн, има кръгъл сапфирен екран.

Интелигентният часовник разполага и с корпус от титан от авиационен клас. Титановият корпус от космически клас и кръглият сапфирен екран правят Huawei Watch 4 Pro издръжлив.

Водоустойчивост
Вероятно едно от най-добрите неща за Huawei Watch 4 Pro е неговата водоустойчивост. Смарт часовникът, който има сертификат IP68, позволява гмуркане на 30 метра с водоустойчивост 5 ATM. По този начин можете да се гмуркате в басейни и плитки води без колебание. Можете да разберете колко време сте били под водата благодарение на компютъра за гмуркане, който е друга функция на смарт часовника, с всички подробности.

Здраве
Интелигентният часовник, който прави възможно извършването на цялостен здравен скрининг за кратко време, ви позволява да извършвате здравни проверки от 7 точки за 1 минута . Благодарение на това устройство можете да получите информация за здравето на сърцето, SpO2, температура на кожата, ЕКГ, стрес, артериосклероза и респираторно здраве само за една минута.

Можете да извършвате CE-MDR сертифициран ЕКГ анализ в реално време и да имате информация за здравето на сърцето си. Устройството също така прави мониторинга на здравето много по-лесен, като включва температурата на кожата в цялостния здравен анализ.

Това устройство също ви позволява да извършвате подробен контрол на дишането, който не беше наличен в предишните модели. Устройството, което ви позволява да извършвате цялостен дихателен контрол въз основа на физиологични маркери и да научите насищането с кислород в кръвта, също така ви позволява да научите стойността на SpO2.

Въпреки че ви помага да научите скоростта на дишане и издишване, той също така определя обхвата на SpO2 и разпознава звука на кашлицата ви.

В допълнение към всичко това можете да наблюдавате атеросклерозата. След анализа ви се предоставя подробен доклад и можете да разгледате подробно всеки резултат. Ако желаете, можете да го видите и директно от телефона си.

приложение Huawei Health; Вашият подробен здравен доклад, който включва стойности като ниво на стрес, ниво на кислород в кръвта, средна сърдечна честота и температура на кожата, показва улики, които да ви помогнат да се възстановите, ако бъде открита някаква аномалия.

Друг елемент, който прави този часовник по-функционален, са здравните тенденции или с други думи здравните тенденции. Благодарение на здравните тенденции, които не се срещат в предишните модели, можете лесно да следите хода на здравословното състояние във времето въз основа на стойностите, събрани от Huawei Watch 4 Pro.

1. Още по-добре, той ви позволява индивидуално да изследвате как всичките ви стойности се променят във времето.

2. Ако напоследък имате проблеми с дишането, можете да следвате стъпките, които сте предприели към изцеление ден след ден.

Откриване на падане (спешно повикване)
Този интелигентен часовник също ви позволява да се втурнете към обаждането на членовете на вашето семейство за помощ, без да губите време. Ако вие и членовете на вашето семейство одобрите, ще бъдете уведомени, ако стойностите на членовете на вашето семейство са ненормални.

Ако член на вашето семейство падне на земята, ще изскочи прозорец за автоматично спешно повикване и може да ви се обади директно. Така че можете да предприемете действия, за да му помогнете, без да губите време.

Батерия
Имайки много успешна производителност на батерията, Watch 4 Pro предлага време за използване от 4,5 дни в стандартен режим и до 21 дни в режим на ултра дълга батерия. По този начин не се налага да зареждате смарт часовника толкова често.

Друго важно предимство на устройството е, че поддържа безжична технология за супер зареждане. Тази технология позволява на смарт часовника да се зарежда с 40 процента по-бързо от Huawei Watch 3 Pro. Пълното зареждане на Watch 4 Pro отнема около 90 минути.

Съвместимост
Huawei Watch 4 Pro може да се използва без други устройства, но също така имате възможност да го сдвоите със смартфон. Освен това, няма значение дали устройството е Android или iOS, то може лесно да се синхронизира с всеки смартфон.

Когато устройството е сдвоено със смартфон, можете да използвате всички негови функции благодарение на приложението Huawei Health.

Можете да сканирате QR кода, който се доставя с устройството Huawei, за да изтеглите приложението Health. Освен това, ако желаете, можете да изтеглите приложението от Huawei AppGallery на Android и от App Store на iOS и да започнете да го използвате.

Общ
Благодарение на поддръжката на eSIM в смарт часовника можете да провеждате разговори, да изпращате и получавате SMS съобщения без нужда от смартфон. Устройството има и независима навигация. Тази функция ви позволява да преглеждате информация за местоположението и маршрута в реално време, без да е необходим смартфон.

Можете да използвате приложението Petal Maps директно на смарт часовника. Специално разработеният интерфейс позволява услугата да се използва много лесно през смарт часовника.

Коментар на редактора
Huawei Watch 4 Pro ви очаква да го изпробвате като интелигентен часовник, който успява едновременно да надмине себе си и да се отличи от своите конкуренти, като предлага много полезни функции, които не бяха достъпни за предишните модели.

Ако вашият най-важен приоритет при закупуване на смарт часовник е подробният здравен анализ, можете да сте сигурни, че този часовник ще ви позволи да следите здравословното си състояние момент по момент и да ви информира, ако нещо се обърка. Можете дори да следите здравословното състояние на вашата майка, баща и други членове на семейството всеки ден.

Благодарение на дългото време на използване, изживяването ви от използването на Watch 4 Pro няма да бъде прекъсвано толкова често. Дизайнът му ще ви зарадва много.

Въпреки че Watch 4 Pro може да работи независимо от други устройства, той може да бъде сдвоен и със смартфон. Без значение коя операционна система Android или iOS използвате, когато сдвоите смарт часовника със смартфон, можете да получите достъп до всички функции чрез приложението Huawei Health.

Ако имате план да закупите смарт часовник в близко бъдеще, определено трябва да помислите за Watch 4 Pro. В допълнение към тези, които закупят устройството, FreeBuds 5i на стойност 170 ЛВ също се дава като подарък.

Характеристики на Huawei Watch 4 Pro

 • Размер на екрана: 1,5 инча
 • Технология на дисплея: LTPO AMOLED
 • Разделителна способност на екрана: 466 x 466 пиксела
 • Плътност на пикселите на дисплея: 310 PPI
 • Размер: 47,6 x 47,6 x 12,9 мм
 • Време за използване: 4,5 дни в стандартен режим, 21 дни в режим на ултра дълга батерия
 • Проследяване на съня: Да
 • Проследяване на стрес: Да
 • Сензор за сърдечен ритъм: Да
 • Мониторинг на SpO2: Да
 • Водоустойчивост: 30 метра (5 ATM) водоустойчив, IP68 сертифициран
 • GPS: Да
 • Тегло: около 65 грама (без каишката)

Цена на Huawei Watch 4 Pro

Предлагащ три различни цветови опции, черно, кафяво и титаниево , Huawei Watch 4 Pro се продава за 1850 ЛВ с подарък безжични слушалки FreeBuds 5i.

Подобни публикации

 1. Новото поколение AirTag модел на Apple идва
 2. Apple представи новите слушалки Beats Solo Buds
 3. Huawei представи Performance Monster New MateBook X Pro!
 4. Pixel Вече е възможно да разберете часа с вибрация !
 5. Какво идва с visionOS 1.0.3?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.