Какви са функциите на Apple tvOS 17?tvos 17

Какви са функциите на Apple tvOS 17?

Редица иновации очакват потребителите на Apple TV в tvOS 17, която беше обявена с актуализации на iOS 17. Ето иновациите и актуализациите, които идват с tvOS 17! На Световната конференция на разработчиците на Apple (WWDC) бяха представени най-новите версии, съвместими с моделите телефони, компютри, таблети и часовници на марката технологичен гигант. За потребителите на Apple TV подробностите за версията на tvOS 17 бяха обяснени на тази конференция.

С чисто нови функции, tvOS 17 ще направи Apple TV много по-функционално и полезно устройство. Какви иновации ни очакват в Apple TV, който с тази версия на интерактивни приложения се превърна в много повече от обикновен смарт телевизор; Ето подробностите за Apple tvOS 17.

Какви са новите функции, идващи с Apple tvOS 17?

 • Иновативен, прост и стилен дизайн на интерфейса
 • Видео чат с Facetime
 • Използване на видеоконференции
 • Какво е новото в контролния център
 • Разширена диалогова функция
 • Поддръжка на Dolby Vision 8.1
 • Вградена VPN поддръжка
 • Дистанционно
 • Подобрения в Apple Fitness+, Arcade и Music

1. Иновативен, прост и стилен дизайн на интерфейса

Apple tvOS 17 идва с нов дизайн на интерфейса. Интерфейсът, който изглежда подобно на iPad, обещава по-полезно изживяване на телевизорите. Меню за действие с прост и елегантен дизайн ви очаква в tvOS 17.

2. Видео разговор с Facetime

С поддръжката на FaceTime на Apple tvOS 17 потребителите на Apple TV ще могат да водят видео чат със своите близки по телевизията. За целта просто свържете своя iPhone или iPadl към Apple TV чрез безжична връзка. По този начин ще можете да отразявате изображението на вашето устройство на телевизионния екран.

Използването на камерата при разговори с Facetime ще се извършва през iPhone / iPad. Когато започнете да използвате tvOS 17, благодарение на тази функция ще можете да осъществявате обаждания директно от Apple TV и да прехвърляте вашите видео разговори, започнали на iPhone / iPad, на екрана на Apple TV.

3. Функции за видеоконференции

Посочено е, че благодарение на tvOS 17, нови функции за видеоконференции ще се провеждат и на Apple TV. Очаква се приложения като Cisco, Zoom да станат достъпни на Apple TV.

Тази технология, която ще ви помогне да провеждате вашите онлайн обучения и бизнес срещи на голям телевизионен екран, дойде във вашия дом или дори във вашата всекидневна благодарение на новата версия на tvOS, разработена от Apple.

4. Иновации, направени в контролния център

С tvOS 17 иновации идват и в контролния център на устройството. Благодарение на тези нововъведения потребителите ще могат да имат по-персонализирано изживяване в сравнение с предишните версии.

5. Разширена функция за диалог

Разширената функция за диалог има за цел да раздели фоновите звуци и диалозите на Apple TV. Така в тази нова версия, където можем да чуваме разговорите по-ясно, гледането на филми и видеоклипове става по-приятно.

6. Dolby Vision 8.1

Поддръжката на Dolby Vision 8.1, която осигурява кинематографично изживяване при гледане, е сред иновациите, въведени в tvOS 17. Той има за цел да постигне максимална ефективност при гледане на филми и телевизионни програми със своите динамични и вълнуващи характеристики на изображението.

7. Локална VPN поддръжка

Вградената VPN поддръжка, която ще дойде на Apple TV с tvOS 17, предоставя много предимства на потребителите. Благодарение на тази функция, която е налична на устройства на Apple като iPhone и iPad, ще имате възможност да гледате телевизионни сериали, които не се излъчват във вашата страна на Apple TV.

Тъй като това е функция, която предлага ефективни решения по отношение на киберсигурността, локалната VPN поддръжка се счита за една от най-функционалните иновации, дошли с tvOS 17.

8. Лесен достъп до Siri Remote с дистанционно управление

Потребителите на Apple TV не трябва да се притесняват, че ще загубят своето дистанционно за телевизор у дома след актуализацията на tvOS 17. Питате защо? Тъй като тази версия има функция за дистанционно управление. Благодарение на тази функция става възможно да се открие позицията на дистанционното управление.

9. Apple Fitness+, Arcade и Music
Услугите Apple Fitness и Apple Arcade се пренасят на най-големия екран в дома с tvOS 17. Сега тези, които използват Apple TV, ще могат да използват тези приложения на своите телевизори. Apple Music.

Приложението ще работи с камерата за непрекъснатост в новата версия. По този начин можете да се видите на екрана, докато слушате и изпълнявате песента, която искате с Apple Music, и можете да създадете ефект на barcovision на вашите караоке партита с Apple TV.

Подобни публикации

 1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
 2. Asus Rog съюзник
 3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
 4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
 5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.