Идва ограничение на историите в Instagram



instagram stories 2022 new

Въпреки че Instagram Stories са популярна функция за някои и ненужна функция за други, сега е наложено определено ограничение за всички. Ето подробностите!

Instagram Stories са изключително популярни по целия свят и някои хора наистина обичат да споделят всичко, което правят чрез тези 24-часови снимки и видеоклипове. Изглежда, че Instagram сега ще ограничи малко това забавление. Тази новина, която е лоша новина за създателите, включва тестване на Instagram на нова функция, която е ограничила Stories.

Фил Ричел, бразилски потребител на Instagram, забеляза, че приложението Instagram вече показва само три в Stories, споделени от други. В момента потребителите могат да публикуват 100 истории едновременно. Въпреки че този номер остава същият въпреки промяната, потребителите, които получават актуализацията, трябва да докоснат „Покажи всички“, за да видят останалите истории. В противен случай Instagram прескача към историите на следващия човек.

Прочети Още: Netflix обявява уволнение на 150 служители

Революционна промяна в Instagram Stories
Това внася значителна промяна в начина, по който работят Instagram Stories. След актуализацията това вече няма да е възможно, тъй като някои хора са свикнали да докосват екрана, за да видят всички истории в акаунта наведнъж. За създателите това означава, че публикациите след третия разказ вероятно ще имат по-нисък брой показвания. В същото време ограничаването на броя истории, гледани в приложението, ще позволи на потребителите да виждат публикации от повече хора по-бързо, ако не се интересуват от това съдържание.

В момента изглежда, че само малка група потребители са получили актуализацията с новото оформление на Stories, така че е вероятно Instagram все още да тества тези промени, преди да ги пусне на всички потребители. Разбира се, тези промени може никога да не се отнасят за всички. Засега не ни остава нищо друго освен да чакаме.

И така, какво мислите за тази функция? Смятате ли, че беше необходимо? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Запазването на пароли в Safari вече е много по-безопасно
  2. Издаден отчет за прозрачност на App Store
  3. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
  4. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
  5. Какво е Google Bard? Как да използвам?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.