Безплатна кооперативна игра идва от Tencent и Remedyigri dekemvri play store 2021

Базираната в Китай Tencent и финландският разработчик на игри Remedy обявиха безплатна кооперативна игра с кодово име Vanguard. Ето я очакваната с нетърпение видео игра!

Tencent и Remedy Entertainment запретнаха ръкави, за да разработят безплатни кооперативни игри . Беше споделена много важна информация за продукцията, която носи кодовото име Vanguard. Любопитни подробности около производството за PC, конзоли и мобилни устройства са в нашите новини.

Какво ще предложи безплатната кооперативна игра на Remedy?

Базираната във Финландия компания за видеоигри Remedy Entertainment започна да работи за добавяне на още един проект към инвентара си. Компанията работи с Tencent върху безплатна кооперативна игра с кодово име Vanguard.

Прочети Още: LastPass пароли са откраднати? Описание Пристигна!

Remedy, която успя да направи името си известно на целия свят с разработените досега продукции, обяви, че разработва PVE-базирана екшън игра. Remedy разработва продукцията с кодово име Vanguard за компютър и конзоли. Tencent ще пусне играта за мобилни устройства. Компанията ще поеме разходите за разработване и публикуване на самата мобилна версия.

Remedy Entertainment ще пусне играта по целия свят, но Tencent ще направи локализация за някои азиатски страни. Цената за изравняване ще принадлежи на Tencent. Двете компании съфинансират Vanguard, който ще се актуализира често след пускането на пазара.

Теро Виртала, главен изпълнителен директор на Remedy, направи много важно изявление по темата. Virtala каза в изявление, че в допълнение към силните страни на Remedy, те изграждат вълнуващ нов проект за кооперативното мултиплейър пространство. Заявявайки, че Vanguard е глобална възможност, Virtala заяви, че Tencent може да подкрепи Remedy в международен план за Азия и мобилния пазар.

Не е обявено кога ще бъде пусната кооперативната игра, която е в процес на разработка за PC, конзоли и мобилни платформи. Очаква се в бъдеще да бъде споделена повече информация за въпросната видеоигра.

Има и други игри в списъка на Remedy Entertainment, една от най-важните компании в индустрията за видеоигри. Например, наскоро компанията обяви, че разработва видеоиграта Alan Wake 2. Продължението на успешната хорър игра Alan Wake, продукцията ще бъде пусната на PC, PlayStation 5 и Xbox Series X/S платформи през 2023 г.

Какво мислите за предстоящата безплатна кооперативна игра от Tencet и Remedy Entertainment ? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Amazon Prime обявява безплатни игри за декември
  2. Как да коригирам проблема с неработещия стартов панел на Epic Games?
  3. Специално проектиран за PS5 Pulse Elite и Pulse Explore
  4. Football Manager 2024 за мобилни устройства, пуснат чрез Netflix: Ето трейлъра!
  5. Nintendo Switch 2 може да се предлага с отделящи се двойни екрани!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.