Илон Мъск планира да въведе нова система за абонамент в Twittertwitter ilon musk abonirane

Плановете на Илон Мъск за Twitter бавно се появяват. Нови твърдения потвърждават, че Мъск работи върху нова абонаментна система.

Казахме ви , че Илон Мъск , който купи Twitter за 44 милиарда долара през последните седмици , има много планове за Twitter. Въпреки че първоначално бяха разкрити целите му като удостоверяване и прекратяване на акаунта на бот, първоначалният план на Мъск е много по-различен. Ако твърденията са верни , Илон Мъск планира да въведе нова система за абонамент в Twitter.

Тази нова абонаментна система, която Илон Мъск има за цел да генерира близо 10 милиарда долара до 2028 г., ще бъде различна от съществуващата система за абонамент на Twitter Blue на платформата. Основната цел на тези абонаментни системи, включително Twitter Blue, ще бъде генерирането на близо 26 милиарда долара общо.

Прочети Още: Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

Илон Мъск започна подготовка за нова абонаментна система

Мъск наскоро обясни подробностите за тази нова система за абонамент, съобщена от New York Times, на инвеститорите на компанията. Общите годишни приходи на компанията са около 5 милиарда долара, а Мъск се стреми да види минимум 10 милиарда долара след тази система за абонамент. Мъск също така се стреми да увеличи броя на служителите на компанията с екипа, който ще създаде около тази нова абонаментна система.

Засега няма подробности за тази нова система за абонамент, но се очаква да има функции, които ще изведат потребителите на абонати на преден план, а не специфично за потребителя съдържание, като статии без реклами в настоящата система за абонамент на Twitter Blue.

И така, какво мислите по тази тема? Смятате ли, че решението на Илон Мъск ще наруши или подобри текущия ред на Twitter? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Netflix и приложението за запознанства Bumble си сътрудничат
  2. Важна новина на всички потребители на Йеттел 2023
  3. Кога ще бъдат пуснати MacBooks с OLED дисплеи?
  4. Нова функция за Гледания сега под туитове ви очаква!
  5. На държавните служители на САЩ е забранено да използват TikTok

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.