Как да отворя на живо в Tiktok?tiktok na jivo

В нашата статия обяснихме подробно стъпките, които трябва да предприемете, за да отворите предаване на живо в популярното приложение за социални медии Tiktok.

TikTok , използван от милиони хора по целия свят , е едно от най-популярните приложения в последно време. В TikTok, където можете да споделяте краткосрочни видеоклипове, можете също да печелите доходи, като излъчвате на живо. За да отворите предаване на живо в приложението Tiktok, което се използва често от младите хора от няколко години, трябва да направите някои неща. Изброихме какво трябва да направите, за да отворите поток на живо в TikTok .

Какво е TikTok?

Платформа за поточно предаване, състояща се от 60-секундни видеоклипове, Tiktok ви позволява както да гледате, така и да споделяте видеоклиповете, ако желаете. С повече от 1 милион потребители в 155 държави, Tiktok стартира за първи път през 2017 г. Tiktok претърпя бърз възход за кратко време и се превърна в приложение, за което почти всеки по света е чувал и използвал поне веднъж.

На платформата Tiktok имате достъп до милиони видеоклипове като забавни, информативни и сериозни. Освен стотици хора, превърнали се във феномен с приложението Tiktok, днешните политици също имат за цел да достигнат до младите хора чрез тази платформа.

Прочети Още: Как да нулирате Instagram Discover?tiktok na jivo

Можете също да взаимодействате с други потребители чрез харесвания и коментари към видеоклиповете. От друга страна, краткотрайните видеоклипове като 60 секунди привличат много внимание, особено като се има предвид продължителността на вниманието на младите хора.

От друга страна, поради факта, че Tiktok е платформа, където може да се намери съдържание по всякакви теми, са взети и някои мерки за сигурност. Едно от тях е възрастовата граница. Tiktok не позволява на потребителите под 13-годишна възраст да използват приложението. Въпреки това, няма предпазни мерки, освен да попитате възрастта на потребителя при влизане в приложението на платформата. Освен това, ако 13-годишен потребител отвори предаване на живо, компанията открива това и премахва потребителя от приложението. Освен това можете да филтрирате съдържанието чрез „Family Matching Mode“ в настройките, за да гарантирате, че детето ви е по-безопасно, докато сърфира в Tiktok .

Освен това не е необходимо да отваряте акаунт, за да гледате видеоклипове в Tiktok. na jivo tiktok

Как да отворя предаване на живо в Tiktok?

 • Влезте в приложението Tiktok.
 • Щракнете върху иконата „+“ в долната част на екрана.
 • Натиснете бутона „На живо“ до опцията „Камера“.
 • Задайте изображение и заглавие за потока на живо.
 • След това докоснете опцията „На живо“.
 • Докоснете трите точки, за да панорамирате камерата, да добавите ефекти и да филтрирате коментари по време на поток на живо.

Подобни публикации

 1. Как да добавите GIF към Gmail?
 2. Как да създадете папка в Gmail?
 3. Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?
 4. Как да изтриете групови имейли в Gmail?
 5. Как да изтеглите видеоклипове от YouTube без програми?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.