Илон Мъск представя робот хуманоид Tesla!elon musk robot tesla bot

Илон Мъск обяви хуманоидния робот Tesla Bot и сподели забележителните характеристики на робота. И така, кога ще бъде пуснат роботът на Тесла? Ето подробностите!

Илон Мъск представи хуманоидния робот Tesla Bot. Мъск сподели важна информация за робота, върху който компанията работи. Роботът, върху който работи Tesla, привлича вниманието със своите характеристики. Всички подробности за любопитния робот са в нашите новини.

Илон Мъск обявява функциите на хуманоидния робот

Илон Мъск, който обикновено идва на дневен ред с криптовалути, представи много важен продукт по време на събитието, наречено AI Day . Мъск сподели информация за робот, подобен на човек, наречен Tesla Bot. Роботът, върху който работи Tesla, се откроява със своите характеристики.

Според информацията, предадена от изпълнителния директор на Tesla Илон Мъск, Tesla Bot ще бъде проектиран да изпълнява опасни, повтарящи се и скучни задачи, но на първо място роботът ще може да изпълнява ограничени задачи. Беше заявено, че роботът може да изпълнява прости команди като закрепване на болтове, почистване на къщата и получаване на храна.

Прочети Още: Google искаше да се обедини с малко вероятно име, за да поеме Epic Games. И така, с кое име компанията искаше да работи, за да поеме Epic?

Хуманоидният робот, който може да достигне скорост от 8 км в час, ще бъде висок 172 см и ще тежи 56 килограма. Tesla Bot, който ще използва леки материали по тялото си, ще има екран на лицето си. Информацията за робота може да бъде достъпна на екрана.

Съобщава се, че роботът с кодовото име Optimus може да носи тегло около 20 килограма. Беше заявено, че тъй като Tesla Bot не може да работи много бързо, хората лесно могат да избягат от робота при всяка негативна ситуация. Беше заявено също, че безпилотният робот на Tesla няма да бъде силен.

Според споделената информация прототипът на робота ще бъде пуснат през следващата година. Роботът, за който се твърди, че е приятелски настроен, вече се очаква с нетърпение от много хора. Видеоклип за Tesla Bot е публикуван в YouTube канала на Future Lab.

Публикуваното видео ни позволява да имаме информация за това как ще изглежда хуманоидният робот на Tesla, върху който работи. Прави впечатление, че роботът физически много прилича на човек. В допълнение към външния си вид, интересно е също, че роботът ще прави нещата, които се правят в ежедневието. Можете да гледате видеото на робота, което предизвика голям интерес, на плейъра по -долу.

Какво мислите за робота, наречен Tesla Bot, представен от Илон Мъск? Не забравяйте да споделите мислите си за хуманоидния робот, върху който компанията работи, в секцията за коментари по -долу.

Подобни публикации

  1. Google започва да изтрива неактивни Gmail акаунти!
  2. Google Bard вече може да гледа и обобщава видеоклипове в YouTube!
  3. Apple обявява, че ще предостави RCS поддръжка на iPhone!
  4. Microsoft преименува Bing Chat на Copilot
  5. Колко дял получава Apple от Google?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.