Instagram DM Можете да играете игри, докато чакате съобщение!instagram dm game

Нова функция пристигна в Instagram DM: Можете да играете игри, докато чакате съобщение!

Сега потребителите могат да играят игри в DM, така че да не скучаят, докато чакат съобщения. Как работи новата функция? Ето подробностите! Meta добави нова функция към Instagram, без да я съобщава на никого. Това е игра с емотикони. Има за цел да облекчи скуката на потребителите и да ги накара да се забавляват.

За да играете тази игра, трябва да отворите приложението Instagram и да въведете лични съобщения. След това потребителят трябва да изпрати емотикон на желаното лице от секцията за чат.

Как да играете играта Emoji?

Те могат да започнат играта, като кликнат върху изпратеното емоджи. Ако емоджито избяга, играта приключва. За да предотвратят това, те могат да преместят стената под екрана надясно или наляво. Тъй като емоджито не може да избяга, резултатът ще се увеличи и нивото на трудност на играта ще се увеличи. Тази малка игра, добавена към приложението Instagram, ни напомня за играта Dino, която се играе от потребителите на Google Chrome.

Предлагайки приятна кратка игра, особено когато няма интернет връзка, тази мини игра предлага на потребителите забавна почивка.

Instagram Direct Message (DM) е една от най-популярните функции в социалната мрежа Instagram, която позволява на потребителите да изпращат лични съобщения директно един на друг. Тази функция преобрази начина, по който хората взаимодействат в онлайн пространството, като предлага богат набор от възможности за комуникация – от текст и изображения до видеоклипове и гласови съобщения. В тази статия ще разгледаме ключовите аспекти на Instagram DM и как той се превърна в неизменна част от ежедневието на милиони хора по света.

Основни функции:

Лични съобщения: Основната функция на Instagram DM е възможността за изпращане на лични съобщения между потребителите. Това включва текст, изображения, видеоклипове, гласови съобщения и дори споделяне на публикации и истории от Instagram.
Групов чат: Instagram DM позволява създаването на групови чатове, където можете да включите до 32 участника. Това е идеално за планиране на събития, обсъждане на общи интереси или просто поддържане на връзка с приятели и семейство.
Видео разговори: Функцията за видео разговори в DM предлага възможност за по-близка връзка и интерактивно общуване, като допуска до 6 участника едновременно.
Споделяне на истории: Можете директно да споделяте истории с конкретни хора или групи чрез DM, като по този начин предоставяте ексклузивен достъп до вашето съдържание.
Изчезващи съобщения: Вдъхновени от популярността на Snapchat, изчезващите съобщения в Instagram DM предлагат временна комуникация, която автоматично се изтрива след като е прегледана.

Значение в съвременната комуникация:

Instagram DM играе централна роля в дигиталното общуване днес. Той предоставя удобен, бърз и личен начин за взаимодействие, който е особено ценен във времена на социално дистанциране. Платформата се използва не само за лични разговори, но и за бизнес комуникация, маркетинг и обслужване на клиенти. Чрез DM, брандовете могат директно да се свържат със своите последователи, да предоставят персонализирано обслужване и да укрепват връзката си с аудиторията.

Какво е Instagram DM?

Instagram DM е много повече от просто функция за изпращане на съобщения. Той се превърна в универсално средство за комуникация, което преобразява начина, по който хората се свързват и взаимодействат онлайн. С постоянното добавяне на нови функции и подобрения, Instagram DM продължава да бъде на предната линия на цифровата комуникация, като предлага безпрецедентни възможности за лично и професионално изразяване.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.