Нова функция пристигна в Microsoft Copilot: Наличен GPT Builder!Нова функция пристигна в Microsoft Copilot: Наличен GPT Builder!

Microsoft предоставя функция за персонализиране на изкуствения интелект на Copilot. Кой може да използва тази функция? Ето подробностите! Моделът с изкуствен интелект на Microsoft Copilot получи възможност за персонализиране с функцията GPT Builder. Докато Copilot се интегрира във всеки аспект на операционната система Windows, потребителите могат да създават персонализирани модели на изкуствен интелект благодарение на функцията GPT Builder.

Тази функция предлага подобна употреба като Chat GPT, която ви предлага спортна програма, когато въведете целите си.

Кой може да използва Copilot GPT Builder?

Тази функция, наречена Copilot GPT Builder, е достъпна за абонати на Copilot Pro на цена от $20. Абонатите на Copilot Pro могат да създават, редактират, публикуват и споделят свои собствени персонализирани модели на Copilot с други.copilotОсвен това споделянето на частни GPT на Copilot изисква просто изпращане на връзка. Лицето, което отваря тази връзка, не е необходимо да е абонат на Copilot Pro. Само редакции могат да се правят от абонати на Copilot GPT Pro.

Как да инсталирам Microsoft Copilot на Mac?

По този начин потребителите не трябва да се тревожат за промени или изтривания, направени в споделения модел на изкуствен интелект. Когато потребителите отворят Copilot, те срещат опцията „Създаване на нов Copilot GPT“ извън стандартните опции. С тази опция потребителите могат да създават свои собствени персонализирани модели.

Подобни публикации

  1. Съперничещият изкуствен интелект на ChatGPT идва от Amazon!
  2. MIT ще позволи на потребителите да говорят с бъдещото си аз
  3. Изкуственият интелект вече превзема игралната индустрия
  4. Още телефони с Android ще могат да използват Gemini в съобщения
  5. Samsung: Започва революцията в интелигентния дом с изкуствен интелект!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.