Instagram функция подобна на рекламите без възможност за пропусканеinstagram funktsia reklama

Потребителите на Instagram са на бунт: Нова предстояща функция предизвиква нарастване на реакциите!

Instagram започна да тества функция, подобна на рекламите без възможност за пропускане в YouTube. Потребителите реагират на тази нова функция. Популярните социални медийни платформи често смятат добавянето на реклами в различни точки на приложението като свой първи избор, за да увеличат собствените си приходи. За Instagram изображенията, които се появиха в социалните медии онзи ден, предизвикаха голямо въздействие.

Потребителят на име Дан Леви сподели няколко различни гледни точки на новата функция „ реклама без възможност за пропускане “ в Instagram с публикациите си в X. Веднага след това Instagram потвърди, че тества тази функция.

Instagram тества функцията „реклами без възможност за пропускане“

Новата функция, която Instagram тества, ще попречи на потребителите бързо да превъртат през реклами, появяващи се в потока. Когато се появят реклами, в долната част на екрана ще се появи инструмент за обратно броене и потребителите няма да могат да превключват към друго съдържание в потока, преди това време да изтече.

Функцията, идваща в платформата, беше оприличена на досадни рекламни паузи, които безплатните потребители на YouTube не могат да пропуснат. С течение на времето Instagram се превърна в приложение, където се прави много повече от споделяне на снимки и сега се споделят повече видеоклипове, което може да е накарало Instagram да направи такъв ход.

„Винаги тестваме формати, които могат да създадат стойност за рекламодателите. Докато тестваме и учим, ще предоставяме актуализации, ако това тестване доведе до официални промени в продукта“, каза говорител на Meta пред TechCrunch.

В допълнение към Дан Леви на X и друг потребител на Reddit, които споделят как изглеждат функциите, други потребители също казаха, че са започнали да срещат тази функция. Въвеждането на такава рекламна площ, през която обикновено не може да се мине, предизвика ръст на негативните коментари и реакции.

Също така е въпрос на любопитство дали тази функция ще дойде при всички потребители. Може би, точно както в YouTube, хората, които имат синя отметка и плащат определена сума, подобно на Premium абонамент, могат да бъдат освободени от тези реклами. Разбира се, в момента функцията е само във фаза на тестване. Въз основа на получените резултати ще се прецени дали ще бъде за постоянно или не.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.