Новата функция на Instagram ще ви предупреждава да правите снимки всеки ден

instagram snimki

Появи се нова функция на Instagram, която ще ви моли да правите снимки с предната и задната камера всеки ден. Ето подробностите!

Instagram тества нова функция, наречена Candid Challenges , която поразително прилича на BeReal, популярно приложение за споделяне на снимки сред Gen Z. Понастоящем неиздаваната функция беше забелязана от Алесандро Палуци , разработчик, известен с приложения за обратно инженерство и намиране на ранни версии на предстоящи актуализации.

Прочети Още: Хакерите използват бисквитки, за да заобиколят двуфакторното удостоверяване

Говорител на Instagram потвърди, че функцията е „вътрешен прототип“, но отказа да предостави повече подробности. Според Палуци, потребителите на Instagram, участващи в Candid Challenges , ще виждат известие в различно време всеки ден , за да направят снимка на заобикалящата ги среда . След получаване на известието, камерата на Instagram ще се отвори както с предна, така и със задна камера, което дава на потребителите двуминутен прозорец, за да направят снимка. Съдържанието, което ще бъде споделено, ще се появи в секцията Истории.

Instagram получава новата си функция от BeReal App

Най-голямата причина тази функция да изглежда позната е, че има почти същата функция като BeReal, приложение за селфита, рекламирано като по-интимна и автентична алтернатива на основните социални медийни платформи . Стартирано за първи път през 2019 г., приложението моли потребителите да направят снимка с помощта на предната и задната камера на телефона си в произволен момент всеки ден.

Все още не е ясно дали и кога Instagram планира да пусне функцията за потребителите . Говорител на Instagram описа функцията като „вътрешен прототип“, който не е „външно тестван“, но тестването на функцията от компанията предполага, че поне обмисля хостване на приложението в рамките на своята услуга.

BeReal е изключително популярен сред Gen Z и обслужва все повече млади хора през последните няколко месеца. В момента BeReal се класира на върха в App Store на Apple, пред Instagram (8) и Facebook (18) .

Подобни публикации

  1. Не мога да вляза в Instagram Грешка и решения
  2. Не мога да се свържа с интернет, въпреки че имам интернет
  3. Нови функции, добавени към груповите видео разговори в Whatsapp
  4. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  5. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.