Интересен план от Илон Мъск: Ще превърне Twitter в банка!elon musk twitter interesen plan

Интересен план от Илон Мъск: Ще превърне Twitter в банка!

Илон Мъск говори за плана си да превърне Twitter в банка по време на срещата си със служители на Twitter. Ето подробностите!

След придобиването му от Илон Мъск в Twitter се случиха много интересни събития. Тези развития, от факта, че синята отметка вече е платена, до закриването на откритите пародийни сметки, са заменени от още по-интересно развитие днес. Илон Мъск иска да превърне Twitter в банка.

Илон Мъск обясни този нов план за банкови услуги на срещата, която проведе със служителите онзи ден. Тъй като Мъск искаше да генерира солидни приходи в Twitter , той сподели плановете си в тази посока със служителите. Според плана на Мъск, благодарение на банковите услуги на Twitter, потребителите на Twitter ще могат да извършват плащания като Twitter Blue от парите в портфейлите си в Twitter.

По същия начин, в допълнение към възможността да правят парични преводи с други потребители, потребителите ще могат също да пазаруват в платформата. Според Мъск изпращането на пари директно с директни съобщения е абсолютно същото и Мъск не иска да носи лекотата, с която потребителите на Twitter могат да изпращат съобщения един на друг.

Разгледай Още: Известна като третата по големина борса за криптовалута, FTX обяви фалит

Потребителите на Twitter могат да прехвърлят пари помежду си

И така , как ще работи TaaPS (Twitter като платежна услуга)? Всеки потвърден потребител на Twitter ще има баланс, който може да използва, за да изпраща пари към „всичко в системата“. Теоретично това може да се използва за цели като парични преводи с други потребители или подкрепа на известни хора, които не познавате.

На този етап това, което Мъск не предпочита да споменава, е, разбира се, сигурността. Струва си да се отбележи, че има голяма разлика между съхраняването на потребителска информация и съхраняването на пари . Разбира се, можете да имате лош ден, ако акаунтът ви бъде хакнат и вашите DM са изтекли, но всички сме наясно с по-големия проблем, ако портфейлът ви, в който държите парите си, бъде хакнат.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.