Интересна нова функция от Instagram: Отговор на биография!instagram snimki

Интересна нова функция от Instagram: Отговор на биография!

Новата функция на Instagram носи възможност за отговор на биографии. Тази нова функция може да послужи като ново начало за чатове. Съобщава се, че Instagram работи върху възможността да отговаря на биографията на потребителя. Тестът беше разкрит в публикация в Twitter от доверен автор на информация и обратен инженер Алесандро Палуци.

Това не е особено голяма функция, но ще бъде полезна за взаимодействие и ангажиране на потребителите. Това също означава, че потребителите на Instagram трябва да направят всичко възможно, за да направят биографиите си по-интересни. Също така, може би тази нова функция ще служи като по-бърз начин за започване на разговор. Тази функция обаче все още се тества и не е потвърдена от Instagram.

Друга нова функция на Instagram: „Канали“

От друга страна, Meta наскоро обяви нова функция за чат за излъчване в Instagram, наречена „Канали“. Каналите ще позволят на създателите да споделят директни публични съобщения със своите последователи. Новата функция поддържа текст, изображения, анкети, реакции и др. Тази функция беше обявена от изпълнителния директор на Meta Марк Зукърбърг, използвайки неговия собствен канал за излъчване.

Instagram планира да добави още няколко функции към своята функция „Канали“ през следващите месеци. Някои от планираните канали включват привличане на друг създател в канала, за да разговарят за предстоящи сътрудничества и отваряне на стаи за въпроси за въпроси и отговори чрез подкани за въпроси.

След като функцията е налична, можете да стартирате канал от входящата си поща в Instagram. След като изпратите първото си съобщение, вашите последователи ще получат еднократно известие за присъединяване към канала. Когато каналът ви стане активен, можете също да насърчите последователите си да се присъединят, като използвате маркера „присъединете се към канала“ в историите. Скоро създателите в Instagram ще могат да закачат своите канали към своите профили, за да ги направят лесно достъпни.

Подобни публикации

  1. Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!
  2. Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!
  3. Криптиране от край до край, налично във Facebook и Messenger!
  4. WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!
  5. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.