iPhone 15 и поддържани eSIM идват в Европа!esim iphone

iPhone 15 и поддържани eSIM идват в Европа!

Apple планира да стандартизира iPhone, поддържащи eSIM, и да го предложи на Европа с iPhone 15 тази година. Ето подробностите! Apple пусна серията iPhone 14 миналата година и това беше първият телефон на компанията, който се предлага без поставка за SIM карта и вместо това разчита единствено на eSIM. Тази промяна беше достъпна само за iPhone в САЩ, но изглежда, че предстоящата серия iPhone 15 може да я предложи и в други части на света.

Тази информация идва от френския уебсайт MacGeneration, който казва, че серията iPhone 15 ще бъде създадена само с поддръжка на eSIM. Твърди се, че Apple планира да започне да кара хората да приемат iPhone без поставка за SIM карта. Но това все още е само слух, тъй като не всяка страна с магазин на Apple е приела широко eSIM. Някои оператори в някои държави все още не предлагат eSIM като опция.

Защо Apple планира да изисква eSIM?

Една от най-големите причини, поради които Apple налага eSIM , е, че те предлагат значителни ползи за сигурността, тъй като самият телефон не може да бъде откраднат без него. Друга причина е, че освобождава място, като елиминира необходимостта от традиционния слот за SIM карта, който заема много място, особено като се има предвид отпечатъкът на всички нови части в нашите телефони. След това това ново свободно пространство може да се използва от производителите за поставяне на по-полезно/мощно оборудване.

Дори Apple да не въведе iPhone с eSIM в Европа тази година, много вероятно е тази технология да дойде с iPhone 16.

Подобни публикации

  1. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
  2. Голямо развитие за електрически велосипеди
  3. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro
  4. Зукърбърг представя бъдещите AR очила
  5. Как да ъпгрейдна паметта на iPhone? Как да увеличим съхранението на iPhone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.