Интерфейсът на Google се променя: Ето новите функцииinterface na google se promenya

Интерфейсът на Google се променя: Ето новите функции

Google обяви днес, че ще направи някои удобни за потребителя допълнения към интерфейса. Продължавайки с класическа тема и интерфейс от дълго време , Google реши да се обърне към различни дизайни, като пречупи упоритостта си. Бяха въведени инструменти, за да се улесни работата на потребителите, търсещи в Google. Перспективите и интеграциите на изкуствения интелект привличат внимание сред новите инструменти.

Вече е по-лесно да достигнете до точните новини с Google

Разделът Perspectives, представен от Google днес, се появява като инструмент, който изброява най-четените новини и публикации в блогове по темата, която търсите.

Perspectives , който автоматично ще събира съдържание както от новинарски сайтове, така и от социални медии, обещава по-добро изживяване при четене на новини за потребителите.

Този дизайн е използван за популярни публикации в Twitter, когато става въпрос за новини. С Perspectives обаче ще бъде представен по-напреднал дизайн, в който участват всички социални медии и новинарски сайтове.

Освен това функцията „Относно този резултат“ беше включена в споделената публикация в блога. Разработена в съответствие с политиката на Google за изброяване на точни резултати от търсенето през последните години, функцията помага на потребителите да получат информация за описанията на страниците и автора.

В този контекст можете да получите точна информация за сайта в резултата от търсенето, като щракнете върху иконата с три точки в левия ъгъл на резултата от търсенето.

Подобни публикации

  1. TikTok забранен в друга държава: Каква е причината за блокирането на достъпа?
  2. Бележките на TikTok са налични!
  3. X Забранен поради опасения за националната сигурност
  4. Microsoft 365 се срина ли? Хиляди потребители имат проблеми с достъпа!
  5. Невероятна грешка в Apple

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.