Интерфейсът на Google се променя: Ето новите функцииinterface na google se promenya

Интерфейсът на Google се променя: Ето новите функции

Google обяви днес, че ще направи някои удобни за потребителя допълнения към интерфейса. Продължавайки с класическа тема и интерфейс от дълго време , Google реши да се обърне към различни дизайни, като пречупи упоритостта си. Бяха въведени инструменти, за да се улесни работата на потребителите, търсещи в Google. Перспективите и интеграциите на изкуствения интелект привличат внимание сред новите инструменти.

Вече е по-лесно да достигнете до точните новини с Google

Разделът Perspectives, представен от Google днес, се появява като инструмент, който изброява най-четените новини и публикации в блогове по темата, която търсите.

Perspectives , който автоматично ще събира съдържание както от новинарски сайтове, така и от социални медии, обещава по-добро изживяване при четене на новини за потребителите.

Този дизайн е използван за популярни публикации в Twitter, когато става въпрос за новини. С Perspectives обаче ще бъде представен по-напреднал дизайн, в който участват всички социални медии и новинарски сайтове.

Освен това функцията „Относно този резултат“ беше включена в споделената публикация в блога. Разработена в съответствие с политиката на Google за изброяване на точни резултати от търсенето през последните години, функцията помага на потребителите да получат информация за описанията на страниците и автора.

В този контекст можете да получите точна информация за сайта в резултата от търсенето, като щракнете върху иконата с три точки в левия ъгъл на резултата от търсенето.

Подобни публикации

  1. Очаквайте сгъваем телефон на Huawei
  2. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  3. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  4. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  5. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.