Интернет пароли за най-лесно познаване

paroli za razpoznavane

Когато създавате парола, трябва да измислите нещо наистина силно, уникално и лесно непредсказуемо. В тази статия ще научите паролите, за които най-вероятно ще се гадае . Познаването на тези пароли може да намали шансовете за евентуална кражба на парола. Ето кои пароли най-вероятно ще се познаят !

 • Вашето име: Знаете, че не трябва да включвате името си в паролата си. Вашето име е едно от най-лесните неща, които можете да научите за вас. Използването на вашето име или фамилия като парола означава, че предоставяте на всички хакери лекота за открадването на паролата ви.
 • Не трябва да използвате нито една от тези опции : 1234, 1111, 123456 или abc123 . Определено е по-безопасно да имате повече знаци в паролата си.
 • Парола: Това е една от любимите пароли, използвани от хората. В миналото използването на такива прости пароли би било нормално, тъй като интернет не се използва толкова често, но в наши дни, когато казваме социалните медии, най-разнообразната платформа, такива пароли са се превърнали в история.
 • QWERTY: Това е малко по-сложно от паролите като „1111“ и „1234“, но това също е много просто да се предполага. „QWERTY“ някога беше много популярна парола. Правописът беше много прост, настоявайки потребителите да използват тази парола. Те смятаха, че тези прости пароли не могат да се познаят от хората.
 • Вашият рожден ден: Това е малко повече предположения, но дори и начинаещ хакер може лесно да научи вашата парола. Където и да използвате паролата си, никога не трябва и никога да пишете рождения си ден, когато пишете паролата. Това е, за да позволи на хакерите да имат достъп до вашата парола.
 • ABCDEF: Тази парола е като „QWERTY“ или „1234“ пароли, няма да е умно да ги използвате. Паролите, които започват с ABC, са тези, които хората познават най-много.
 • Добре дошли: Малко странно е да пишете „добре дошли“, когато създавате паролата си, защото поздравявате хората, които искат да ви откраднат паролата. Предполагате, че когато вашата парола е в ръцете им, те ще се усмихват на лицата си.
 • Google: Google е в центъра на живота на почти всеки интернет потребител днес. Не трябва да разрешавате всичките ви данни да бъдат свързани с Google . Тази парола може да се отгатне много лесно.
 • Футбол: Това е един от любимите спортове в света, но тъй като сте един от милиардите фенове, не бива да го виждате като отличителен, непредсказуем фактор. Освен името на спорта, не трябва да включвате отбора си в паролата си.
 • Starwars: Вижте примера „футбол“ по-горе. Всеки, който познава любимия си филм или телевизионен сериал, може да познае паролата ви много лесно.
 • 1q2w3e: Това изглежда малко объркващо, нали? Като погледнете клавиатурата си, можете да разберете защо тази парола не е защитена.
 • 6666, 5555 или 7777: Повтарянето на произволно число определено е лоша идея. Може да се счупи много лесно.
 • 654321 или POIUY: Освен това е лоша идея да обърнете реда на всяка буква или цифра на клавиатурата си. Ако ще използвате такива пароли, трябва също да не забравяте да използвате специални символи.

Подобни публикации

 1. Идва ограничение на историите в Instagram
 2. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
 3. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда
 4. Първи поглед към функцията за редактиране на туит в Twitter
 5. Какво е YouTube Premium? Характеристики и цена

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.