Тест Интернет Онлайн

Test Internet

Как да направя тест за скорост на интернет, как да науча скоростта си в интернет, можете да използвате връзките на нашата страница, за да направите тест за скорост на интернет връзка.Има някои уебсайтове, за да разберете дали скоростта на вашия интернет наистина е със скоростта, която предлага операторът. Ще препоръчате уебсайтове, където можете да измервате скоростта на интернет и да тествате скоростта.

Ако смятате, че вашата интернет връзка е бавна, можете да тествате скоростта, за да видите дали проблемът е причинен от вашия интернет.

Ако искате, можете да тествате мобилната си интернет връзка със своя смарт телефон и таблет.

1- Fast.co

световноизвестния популярната платформа, разработена от Netflix fast.co Имам доста прост интерфейс. Когато влезете в сайта, скоростта на интернет започва да се измерва автоматично и резултатът идва за много кратко време.

https://fast.com/tr/

2- Speedmeter.de

немски сайт, предлага много успешни резултати от теста. Когато влезете в сайта, след като кликнете върху бутона GO в кръга, който виждате, скоростта на вашия интернет започва да се тества.

В HTTP: //www.speedmeter.de

3- Тест на скорост на Türk Telekom

Използвайки същата инфраструктура като Speedmeter, страницата за тест на скоростта на Türk Telekom показва много успешни резултати. След като влезете в сайта, можете да кликнете върху кръглия бутон Старт и да видите резултатите си.

https://hiztesti.turktelekom.com.tr/

4- Speedtest от Ookla

Това е едно от най-популярните приложения за тест за скорост на пазара. Можете да достигнете подробни резултати от тестовете за скорост, като изтеглите приложението според устройството, което използвате. Можете да тествате скоростта със специално приложение за устройства като Ios, Android, Mac, Windows, Apple TV.

https://www.speedtest.net/

Дано да съм ви бил полезен!

Подобни публикации

  1. Най-добрите препоръки за Bluetooth слушалки – 2022 г
  2. Как да изтрия историята на търсенето в Instagram?
  3. Google представя Pixel Watch, първия си смарт часовник
  4. Доставките на MacBook Pro няма да се върнат към нормалното си състояние до юли
  5. Новият графичен драйвер на AMD осигурява много по-добра производителност при игри

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.