iOS 15 иновации, дата на издаване и кредитни модели

ios 15 iphone 2020

В това ръководство събрахме всички известни подробности за иновациите на iOS 15, датата на пускане и моделите, които ще бъдат закупени.iOS 15 иновации, дата на издаване и модели на получаване – Apple се появи пред потребителите с iOS 14 през последните седмици. Новата версия на операционната система идва с много нови функции и поставя по-голям акцент върху поверителността от всякога. И все пак потребителите вече се чудят за подробностите на iOS 15 .

В това ръководство, което сме подготвили за вас, ще включим най-актуалните разработки за iOS 15. Тъй като ще актуализираме тази публикация с всяка нова информация, не забравяйте да я следвате често, за да бъдете в течение. Ако сте готови, нека започнем с някои основи.

Всичко за iOS 15!

  • Какво е iOS 15?  Следващата голяма актуализация на Apple, обхващаща iPhone и iPod.

IOS 15, следващата голяма актуализация на Apple, обхващаща iPhone и iPod, ще посрещне потребителите от следващата година. И все пак наличието на дълъг период от време не пречи на различни слухове, течове и новини.

iOS 14 се предлага с инструменти, които могат да бъдат позиционирани на началния екран, някои нови функции за проследяване на поверителността, библиотека с приложения, изскачащ раздел за търсене и по-усъвършенстван гласов асистент. По същия начин очакваме iOS 15 да се предлага с различни иновации, подобрения и персонализации.ios 15 funktsii

iOS 15 иновации и функции

  • С какви нововъведения ще дойде iOS 15? В новата версия ще има много подобрения за потребителското изживяване.

Въпреки че засега сме малко далеч от нетните течове, видяхме няколко изтичания на това, което компанията може да предложи със следващата голяма актуализация. Можете да видите някои от тях точно по-долу. Както споменахме по-горе, не пропускайте да проверявате редовно, тъй като тази статия ще се актуализира с всяка нова новина.

1- Бърз достъп до архив на приложения

Архивът на приложенията, който се намира в крайния десен раздел с iOS 14, изглежда е по-усъвършенстван с iOS 15. Съответно, потребителите ще имат достъп до архива с едно щракване, като щракнат върху икона вляво, без да се налага да превъртат надясно за достъп до архива на приложението.

2- По-усъвършенстван тъмен режим

С тъмния режим в новата версия може да станем свидетели на някои промени в интерфейса. В този момент слуховете твърдят, че тъмният режим ще покаже по-широк диапазон на ефективност. Например е посочено, че фините детайли ще се прилагат, докато броячът на имейли няма отделни изгледи за тъмен режим и нормален режим.

3- Подробни подобрения на поверителността

Поверителността е по-важна от всякога за Apple и сега всяко приложение може да копира съдържанието на клипборда без знанието на потребителя. Според течовете тази ситуация изглежда изчезва с iOS 15. По този начин злоупотребата с данни на приложенията ще бъде предотвратена.

Отново, в рамките на течовете, приложенията сега ще поискат индивидуални разрешения за преглед и използване на съдържание в клипборда. 

4- Меню за бърз достъп

Може би един от най-сладките изтичания на iOS 15 е чрез изцяло ново меню за бърз достъп. Благодарение на това меню потребителите ще имат достъп до известия, настройки, актуализации на приложения с едно щракване, а също така ще изключат или рестартират своите устройства с едно щракване.

Въпреки че е посочено, че това меню ще бъде преработено, така че да не покрива целия екран, ние ще очакваме с нетърпение какво точно ще срещнем.

5- Подобрения в разширената реалност

През годините Apple обръщаше повече внимание на функциите за добавена реалност. Към този момент се заявява, че iOS 15 може да дойде със сериозни подобрения на добавената реалност. Посочено е, че ще се срещнем с усъвършенствано приложение за добавена реалност в новата версия. Всъщност, сензорът LiDAR в новите модели също е изрязан за това.

Все още не знаем какви функции може да има това приложение.

Дата на издаване на iOS 15

  • Кога iOS 15 ще бъде пуснат / наличен? Очаква се да излезе през юни 2021 г. и да бъде наличен през септември 2021 г.

На този етап нашите прогнози се основават на разглеждането на предишни дати на публикуване, които обикновено показват сериозна последователност. Като цяло компанията публикува новата версия на операционната система публично, едновременно или на малък интервал с новите модели iPhone.

Като се има предвид този календар, пускането на iOS 15 между 14 септември 2021 – 19 септември 2021 изглежда най-подходящият интервал в календара. Все пак би било по-добре да изчакате по-обширни течове и новини, за да получите календара.

Разбира се, тези дати представляват датата, на която актуализацията ще бъде пусната до крайния потребител. Ще срещнем iOS 15 за първи път по време на WWDC 2021, след което ще започне процес на бета тестване. Очакваме WWDC 2021 да се състои през юни 2021 г., отново въз основа на предишния календар.ios 15 iphone

Модели на iOS 15

  • Кои модели iPhone ще получат iOS 15? Очаква се iPhone 7 и по-новите модели да получат актуализация на iOS 15.

Когато iOS 14 беше пуснат, всички модели, които получиха iOS 13, се поддържаха. На този етап не би било необичайно да се мисли, че някои модели ще бъдат премахнати от списъка с iOS 15. Не се отчайвайте в този момент, тъй като в списъка не се очакват големи промени.

iPhone модели, получаващи iOS 15

– iPhone 12 Pro Макс

– iPhone 12 Pro

– iPhone 12

– iPhone 12 Mini

– iPhone 11 Pro Макс

– iPhone 11 Pro

– iPhone SE 2020

– iPhone 11

– iPhone XS Макс

– iPhone XS

– iPhone XR

– iPhone X

– iPhone 8 Plus

– iPhone 8

– iPhone 7 Plus

– iPhone 7

Както видяхте в списъка, поддръжката за iPhone SE и iPhone 6S се очаква да приключи с iOS 14. Така че, ако имате един от тези два модела, вероятно няма да можете да актуализирате до новата версия на операционната система. Между другото, също е полезно да разгледате моделите на iPad.

iPad модели за получаване на iPadOS 15

– iPad Pro 12.9 (поколение 4)

– iPad Pro 12.9 (поколение 3)

– iPad Pro 12.9 (поколение 2)

– iPad Pro 12.9 (поколение 1)

– iPad Pro 11 (поколение 2)

– iPad Pro 11 (поколение 1)

– iPad Pro 10.5

– iPad Air 4

– iPad Air 3

– iPad Mini 5

– iPad Mini 4

– iPad поколение 8

– iPad поколение 7

– iPad поколение 6

Както видяхте в списъка, поддръжката, предлагана за iPad Pro 9.7, iPad Air 2 и iPad Generation 5, се очаква да приключи с iPadOS 14. Така че, ако имате един от тези три модела, вероятно няма да можете да актуализирате до новата версия на операционната система.

Резултат

iOS 14 излезе с успешен старт и направи много иновации, които ще улеснят живота на потребителите. Срещнахме много удобни за потребителя функции, от подобрена Siri до подобрен архив на приложения. Имаше дори допълнения към Memojis.

Apple се откроява не само с широката си гама от продукти, но и със софтуерни подобрения, които ще гарантират удовлетворението на потребителите, и очакваме подобна ситуация да се приложи и за iOS 15. Както споменахме, не забравяйте да проверявате тази статия често, за да имате най-актуалната информация, тъй като ще я актуализираме редовно.

И така, какво мислите за iOS 15? Какви нововъведения смятате, че ще дойдат в новата версия, кога ще бъде налична и кои модели могат да бъдат надградени? Не забравяйте да споделите мнението си по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Приложенията за Android вече ще работят на всяко устройство
  2. Adidas представя безжични слушалки със светлинно зареждане
  3. Ревю на хартия за Huawei MatePad
  4. Характеристиките и цената на Samsung Galaxy Z Flip 4
  5. Xiaomi работи върху телефон с 200MP камера

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.