Налична iOS 17.2 Beta 3: Какво е новото?Налична iOS 17.2 Beta 3: Какво е новото?

Apple се готви да пусне iOS 17.2 бета 3 за ограничен брой бета тестери. Ето подробностите! Apple продължава бета тестването на новата актуализация на iOS 17.2, а новата бета версия включва нови функции и подобрения за съществуващите функции.

iOS 17.2 beta 3 в момента е достъпна за разработчиците, но Apple ще пусне актуализацията на публичните бета тестери по-късно тази седмица.

Любими песни на Apple Music

В секцията Музика на приложението Настройки вече има опция за добавяне на песни към музикалната ви библиотека, когато бъдат добавени към любими. Тази функция е включена по подразбиране, но може да бъде изключена, ако желаете.ios 17 2 beta 3

Клавиатура

Apple добави опция за деактивиране на вградените прогнози, докато пишете. Тази опция може да бъде достъпна, като отворите приложението Настройки, изберете Общи, отидете на Клавиатура и превъртете надолу до опцията „Показване на вградени прогнози“.ios 17 2 beta 3 keyboard

Телефон и FaceTime

В настройките на телефона и FaceTime споделянето на име и снимки вече може да бъде изключено, зададено само на контакти или избрано винаги да пита, което ви предупреждава, преди да споделите тази информация с други.ios 17 2 beta 3 face

Лицево време

Ако се присъедините към FaceTime разговор, който включва лице, което сте блокирали, сега ще получите предупреждение. Apple ще предостави предупреждения, когато се присъедините към разговор с блокиран човек или когато блокиран човек се присъедини към разговор, в който вече участвате.
Снимки

Когато отворите приложението Снимки след актуализиране до iOS 17.2 beta 3, ще бъдете помолени да разрешите на Снимки достъп до библиотеката на Apple Music. След това Photos могат да използват Apple Music, за да избират песни за Спомени.

Photos е посочено като приложение, което има достъп до Apple Music в Settings > Privacy & Security, след като достъпът е разрешен.
ios 17 2 beta 3 photos
И така, какво мислите за функциите, идващи с iOS 17.2 beta 3? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Неизвестна функция на Android
  2. С какви цветови опции ще се предлага серия iPhone 16?
  3. Galaxy A получи актуализация на потребителския интерфейс 6.1
  4. Какъв ще бъде животът на батерията на iPhone 16?
  5. Разкритите подробности за Galaxy Z Fold 6 развълнуваха феновете на Samsung!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.