Spotify не се отваря, какво е решението?spotify ne se otvarya

Spotify не се отваря, какво е решението?

В това ръководство обяснихме възможните решения, ако Spotify не се отвори. И така, как да коригирате проблема с неработещия Spotify? Ето какво трябва да се направи! Spotify не се отваря? Има различни методи, които могат да помогнат за отстраняването на проблема, който причинява невъзможност за слушане на музика и подкаст съдържание в Spotify, една от най-популярните цифрови музикални услуги в света.

В това ръководство ще отговорим на въпроса : Spotify не работи , какво е решението? Ако приложението за цифрова музика, инсталирано на вашето устройство, не се отвори, можете да следвате методите в нашето ръководство. Методите в нашето ръководство може да помогнат за отстраняването на проблема.

Spotify не се отваря, какви са решенията?

 • Проверете интернет връзката.
 • Проверете сървърите на Spotify.
 • Изключете и включете устройството.
 • Изчистете кеша на приложението.
 • Актуализирайте приложението.
 • Сканиране за вируси.
 • Проверете мястото за съхранение.
 • Актуализирайте устройството.
 • Изтрийте и инсталирайте отново Spotify.

Изброихме възможните решения за проблема, когато Spotify не се отваря. Можете да разгледате подробностите за методите в нашето ръководство по-долу.

Колко интернет харчи Spotify? Научи от Тук!

Проверете интернет връзката

Ако не можете да слушате музика и подкасти в Spotify, интернет връзката може да не е с достатъчно качество. Можете да разберете какво е качеството на връзката, като направите тест за скорост на интернет. Ако има проблем с връзката, изключете модема, като натиснете бутона за захранване. След като изчакате около 10 секунди, включете го, като натиснете отново бутона за захранване на модема.

Проверете сървърите на Spotify

Проблемът с неработещия Spotify може да е причинен от проблем със сървърите на цифровата музикална услуга. Можете да посетите страницата за състояние на сървъра на Spotify чрез платформи като Down Detector, за да разберете дали има проблем със сървърите.

Изключете и включете устройството

Ако няма проблем със сървърите, опитайте да изключите и включите устройството. След като извършите рестартирането, проверете дали проблемът е отстранен.

Изчистете кеша на приложението

 1. Вижте менюто с настройки на устройството.
 2. Отворете категорията Приложения.
 3. Докоснете приложението Spotify в списъка.
 4. Влезте в секцията за съхранение.
 5. Натиснете бутона „Изтриване на кеша“.

Актуализирайте приложението

За да актуализирате приложението за цифрова музика, инсталирано на устройството, отворете App Store или Play Store. В следващата стъпка посетете страницата на Spotify. Ако има нова актуализация, приложете я, като натиснете бутона „Актуализиране“.
Сканиране за вируси. Някои злонамерени програми могат да накарат игрите и приложенията да спрат да работят правилно. Поради тази причина сканирайте за вируси чрез антивирусно приложение. Антивирусните приложения почистват открития от тях зловреден софтуер.

Проверете пространството за съхранение

Ако няма достатъчно свободно място в паметта на устройството, приложението за цифрова музика може да не работи правилно. Затова проверете мястото за съхранение в менюто с настройки на устройството. Ако е останало малко свободно място, можете да изтриете игри, които вече не играете, или приложения, които вече не използвате.

Актуализиране на устройството

 • Вижте менюто с настройки на телефона.
 • Отидете в категорията „Актуализация на софтуера“.
 • Проверете дали има нова актуализация.

Изтрийте и преинсталирайте Spotify

Ако методите в ръководството не работят, изтрийте приложението Spotify и го инсталирайте отново. За да изтриете, влезте в менюто с настройки на мобилното устройство и отворете категорията „Приложения“. Изберете Spotify от списъка и след това натиснете бутона „Изтриване“. След изтриване инсталирайте отново приложението. В това ръководство сме изброили методите, които могат да се приложат, ако Spotify не работи. Ако сте отстранили въпросния проблем с различен метод, можете да го споделите в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
 2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
 3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
 4. Как се пише?
 5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.