iOS 17.4 Как Apple променя играта с най-новата си актуализацияaktualizatsia ios 17 4 funktsii

Пуснат iOS 17.4: Предлага се с много нови функции!

Apple представи четвъртата голяма актуализация на операционната система iOS 17 за потребителите. Много иновации дойдоха в iPhone. Ето подробностите! Apple предлага нови функции и промени на своите потребители чрез актуализиране на операционната система iOS и iPadOS. Тази актуализация може да бъде изтеглена по въздуха от Настройки > Общи > Актуализация на софтуера за отговарящи на условията модели iPhone и iPad.

Иновативни промени в Европейския съюз

С iOS 17.4 бяха направени значителни промени в Европейския съюз. Направени са мащабни промени в начина, по който App Store и приложенията работят, отваряйки вратата към алтернативни пазари на приложения на iPhone, алтернативни системи за плащане на iOS и iPadOS, поддръжка на браузъри на трети страни и NFC достъп.

Тези функции са особено изгодни за банки и доставчици на плащания трети страни. Тези промени обаче са валидни само в границите на ЕС и не обхващат други държави.ios 17 4 aktualizatsia

Глобални промени в приложенията за игри

Apple прави значителни промени в приложенията за игри по целия свят с iOS 17.4. Базираните в облак приложения за игри като Xbox Cloud Gaming и Nvidia GeForce NOW вече могат да се използват на платформата iOS. Освен това мини игрите, чатботовете и добавките са актуализирани, за да поддържат системата за покупки в приложението.

Други иновации

В допълнение към тези големи актуализации на App Store, iOS 17.4 включва и различни други функции. Нови емотикони, транскрипции за подкасти в приложението Podcast, събития на живо с хронометър, подобрения в отчитането на здравето на батерията на моделите iPhone 15 и други отговарят на потребителите с тази актуализация.

Пълните бележки за изданието на Apple за тази актуализация са както следва:

Тази актуализация предприема важни стъпки за подобряване на потребителското изживяване и въвеждане на нови функции. Потребителите могат да се обърнат към официалните бележки за изданието за повече подробности относно актуализацията.

Подобни публикации

  1. Бележките на TikTok са налични!
  2. X Забранен поради опасения за националната сигурност
  3. Microsoft 365 се срина ли? Хиляди потребители имат проблеми с достъпа!
  4. Невероятна грешка в Apple
  5. Инфлуенсърите в TikTok може да останат безработа

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.