Нови функции пристигнаха в Instagram DMНови функции пристигнаха в Instagram DM: Съобщенията вече ще бъдат по-лесни!

Instagram обяви, че е въвел някои нови функции в секцията за съобщения. Закачени съобщения, стикери и др. Ето подробностите! Instagram добави важни актуализации към своята функция за директни съобщения. Тези актуализации включват нови функции като редактиране на съобщения и фиксирани чатове.

Потребителите на Instagram вече ще могат да редактират своите съобщения в рамките на 15 минути след изпращането им. Тези иновации ще направят изживяването на Instagram по-гъвкаво и удобно за потребителя, което ще улесни комуникацията.instagram dm fiksirani saobshtenie

Instagram продължава да предоставя удобни за потребителя функции

Предлагайки поддръжка както за групови съобщения, така и за разговори един на един, Instagram предлага възможността да закачите до три чатове в горната част на входящата кутия. За да използват тази функция, потребителите просто ще плъзнат чата наляво или ще го натиснат и задържат и ще кликнат върху опцията „закачи“.

Освен това Instagram добави нова функция за деактивиране на разписките за четене за всички чатове или конкретни чатове. Тази настройка може да бъде включена, като отидете в секцията Съобщения от настройките на акаунта или от секцията с отговори на истории.

С актуализациите Instagram въведе нови теми, които могат да се активират на чат, а също така въведе опцията за запазване на стикери в DM, което позволява по-бърз достъп. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете и задържите стикер и да го натиснете и задържите, за да запазите стикера.

Подобни публикации

  1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
  2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
  3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
  4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
  5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.