Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!iphone leica

Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!

Leica стартира приложението Leica Lux, което предлага различно изживяване с камерата на потребителите на iPhone. Какви функции предлага приложението Leica Lux!

Когато се споменава Leica, много хора се сещат за телефоните на Huawei, защото работят заедно от страна на камерата. Leica, която се харесва на широко нишова аудитория в индустрията на фотоапаратите и чиито цени на продуктите са изумителни, направи ход, който ще направи потребителите на iPhone щастливи.

Ако сте фен на Leica и бюджетът ви не е достатъчен, за да закупите някоя от тях, можете да опитате приложението Leica LUX, достъпно за iPhone.

Налично приложение Leica LUX

Най-впечатляващата характеристика на приложението, симулацията на обектив Leica, обещава на потребителите „истински външен вид на Leica“. Можете да снимате, като симулирате любимите обективи на Leica като Noctilux-M 50mm f/1.2, Summilux-M 28mm f/1.4 и Summilux-M 35mm f/1.4.iphone leica lux

Освен това има набор от цветови настройки, които предлагат същото цветово градиране и предварително зададени настройки, както при фотоапаратите Leica. Можете да добавите различна атмосфера към вашите снимки, като превключвате между 11 различни цветови настройки, включително класически, съвременен, черно-бял и ярък.

Приложението Leica LUX, което е в автоматичен режим за тези, които нямат време да се занимават с ръчни настройки на камерата като скорост на затвора, диафрагма и ISO, също има поддръжка на RAW и ProRAW. Безплатната версия на приложението предлага един обектив и пет Leica изгледа. За да имате всички функции, трябва да плащате $6,99 на месец за Pro версията.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  4. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp
  5. Instagram функция подобна на рекламите без възможност за пропускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.