Затваря ли се Google Stadia?google stadia

Затваря ли се Google Stadia? Базираният в САЩ софтуерен гигант Google отговори на любопитния въпрос в социалните мрежи. Ето подробностите!

Отговорът на въпроса дали Google Stadia се затваря дойде от Google. С изявлението стана ясно дали услугата за облачни игри на софтуерния гигант ще бъде затворена. Всички подробности по темата са тук.

Беше направено много важно твърдение относно услугата за базирана на облак игра, която започна да работи през ноември 2019 г. В своя Twitter акаунт „Убит от Google“ той твърди, че услугата Stadia ще бъде затворена през септември 2022 г.

Прочети Още: TikTok тества функция за игри

Твърдението, направено относно услугата, която позволява на играчите да играят игри без изтегляне, създаде въпросителен знак в съзнанието на повечето играчи. Започна обаче да се чуди дали услугата ще бъде затворена на посочената дата.

Като се има предвид, че базираният в Съединените щати софтуерен гигант извади щепсела на своите слабо представящи се услуги, повечето хора смятат, че твърдението, че Stadia ще бъде затворена, може да е вярно. Причината за това е, че Stadia не успя да постигне голям успех и остана под очакванията.

Има ли отговор на въпроса за изключване на Google Stadia

След твърдението, направено от акаунта Killed by Google, потребител на Twitter зададе въпрос към официалния акаунт в социалните медии на Google Stadia, за да разбере дали твърдението е вярно. Официалният акаунт в Twitter на облачно базираната услуга за игри отговори на този въпрос за кратко време и изчисти въпросителния знак в съзнанието на хората.

Изявлението, направено в официалния Twitter акаунт на облачната услуга за игри, фалшифицира твърдението. В изявлението се посочва, че „Стадия няма да се затвори“. Така стана ясно, че облачната услуга за игри няма да бъде прекратена.

Също така беше споделено от официалния акаунт в социалните медии на услугата, че компанията работи за внасянето на повече игри в услугата за облачни игри. Изглежда, че нови игри ще продължат да се добавят към библиотеката на платформата.

Какво е Google Stadia?

Какво мислите за услугата за облачни игри на софтуерния гигант Google? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Google Stadia, която започна да служи преди години, е облачна услуга за игри. Платформата, която включва система за месечен абонамент, елиминира необходимостта от мощни хардуерни компоненти за възпроизвеждане на видеоигри, които днес се считат за AAA качество. Разбира се, за безпроблемно игрово изживяване е необходима високоскоростна интернет връзка.

Подобни публикации

  1. Amazon Prime обявява безплатни игри за декември
  2. Как да коригирам проблема с неработещия стартов панел на Epic Games?
  3. Специално проектиран за PS5 Pulse Elite и Pulse Explore
  4. Football Manager 2024 за мобилни устройства, пуснат чрез Netflix: Ето трейлъра!
  5. Nintendo Switch 2 може да се предлага с отделящи се двойни екрани!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.