TikTok тества функция за игриTikTok, една от най-популярните платформи за социални медии в света, привлече вниманието с функцията си за игри. И така, как се играе играта в TikTok?

TikTok започна да тества функцията за игра . Популярната социална медийна платформа ще позволи на потребителите да играят мини-игри в приложението. По този начин времето, прекарано в приложението, може да се увеличи още повече. Любопитни подробности за решението на ByteDance вижте в новините ни.

Прочети Още: Методи за изтегляне на видеоклипове от TikTok без водни знаци

Разработен от ByteDance, TikTok стартира през 2015 г. и за много кратко време придоби огромна популярност по целия свят. Приложението за социални медии, което се използва от милиони хора през целия ден, позволява на потребителите да споделят кратки видеоклипове.

TikTok работи върху функция за игри

Разработчикът ByteDance взе много интересно решение по отношение на TikTok, който успя да запази популярността си от години. Според новините в The Verge, компанията е започнала да тества функцията, която позволява да се играят мини игри в приложението.

Новата функция на популярното приложение за социални мрежи е достъпна за потребители в САЩ и Англия. Компанията заяви, че ще започне да тества функцията за игри в световен мащаб след няколко седмици.

В момента платформата има приблизително 9 игри, включително RestZoo, Basketblal FRVR, Tap The Diffrence, Peek a Who, Influancer Run и Space Destroyer. Очаква се броят на игрите да се увеличи в бъдеще.tiktok igri
Потребителите, които понастоящем участват в процеса на тестване, могат да получат достъп до секцията „MiniGame“ чрез бутона „Добавяне на връзка“. Този раздел включва игрите, които компанията е добавила към своето приложение за социални медии. Можете да играете, като изберете една от тези игри. Не е необходимо да излизате от приложението, за да играете игрите.

Говорителят на TikTok каза, че винаги търсят начини да обогатят своята платформа и редовно да тестват нови функции и интеграции, които добавят стойност към тяхната общност. В изявлението се посочва, че те са донесли HTML5 игри на платформата с тяхната интеграционна работа с разработчици на игри от трети страни.

Беше обявено, че процесът на тестване е в много ранен етап. Беше заявено също, че в момента нито една игра не се монетизира чрез реклами или покупки в приложението. Все още не е известно кога въпросната функция ще бъде достъпна за всички потребители.

Какво мислите за възможността да играете игри чрез популярното приложение за социални медии? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Функцията за съобщения с други приложения идва в WhatsApp
  2. Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11
  3. Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp
  4. Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp
  5. Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.