Излезе първата бета версия на Android 13android 13

Излезе първата бета версия на дългоочаквания Android 13. И така, какви функции носи новата версия на Android? Ето подробностите!

Android 13 Beta 1, първата бета версия на дългоочакваната нова операционна система на Google Android 13, най-накрая излезе.

Google, който пусна две различни версии за разработчици до момента, дава на всеки достъп до Android 13 за първи път с името Android 13 Beta 1. Разбира се, в този момент има важен фактор, а именно, че Google пусна тази версия за собствените си устройства, серията Google Pixel. Вероятно ще отнеме малко повече време за пускане за други устройства, тъй като преди да бъде пусната стабилната версия на Android 13, Google ще пусне четири различни бета версии.

Подробности за разрешенията за медии с Android 13

Прочети Още: Как да актуализирате Google Chrome?

Ако стигнем до детайлите на версията, една от най-големите промени е предоставянето на по-подробна информация за устройството и приложенията, разрешенията на потребителя. Например, в случаи като достъп до медийни файлове, има три различни опции за разрешения, специфични за приложенията. Те са разделени на три като отделни разрешения за снимки и снимки, отделни разрешения за видеоклипове и отделни разрешения за звуци.Това ви позволява да разрешите приложението, което искате, в категорията, която искате, като гарантирате, че другата страна няма достъп до медийно съдържание, което ви принадлежи срещу вашата воля.

В допълнение, приложенията за генериране на ключове предоставят по-точни и по-подробни известия за грешки с тази нова версия.

Засега трябва да изчакаме следващите бета версии за по-конкретни промени.

Как да инсталирам Android 13 Beta 1?

Ако имате телефон от серия Google Pixel, ако искате да инсталирате Android 13 Beta, можете да регистрирате устройството си, като отидете в програмата Android Beta. И накрая, имайте предвид, че това е бета версия, а не стабилна версия, така че ще срещнете много различни проблеми и грешки, докато я използвате.

И така, какво мислите за Android 13? Какви са очакванията ви от новата версия на Android? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. YouTube с нова функция Супер чат
  2. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  3. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  4. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  5. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.