Какъв ще бъде животът на батерията на iPhone 16?Научаваме повече за iPhone 16 Pro Max: Какъв ще бъде животът на батерията му?

Докато наближаваме представянето на серията iPhone 16, потребителите са развълнувани от информацията, че производителността на батерията ще се увеличи. Ето подробностите! С развитието на мобилните технологии потребителите все повече изискват удължен живот на батерията на телефона. Един от тези, които правят забележителна стъпка в тази област, може да е Apple, която може да се предлага с по-дълъг живот на батерията.

Според изявленията на Куо в iPhone 16 Pro Max ще се използват батерийни клетки с повишена енергийна плътност. Тази батерия ще запази размера на батерията на настоящите модели, предлагайки по-дълго време за използване или същия живот на батерията с по-малък размер на батерията.iphone16 bateria

Ще бъде ли по-дълъг животът на батерията на iPhone 16 Pro Max?

Според Куо, Apple предлага термично решение чрез използване на кутия за батерия от неръждаема стомана, за да предотврати прегряването на батерията. Въпреки че неръждаемата стомана не е толкова ефективна при разсейване на топлината като алуминия, тя е по-здрава и по-малко податлива на корозия. Този подход може да направи премахването на батерията по-лесно, като същевременно помага на Apple да се съобрази с бъдещите изисквания на Европейския съюз за смяна на батериите на мобилни телефони.

Посочва се, че Sunway ще бъде важен доставчик на кутии за батерии от неръждаема стомана. Според Куо, ако масовото производство на този нов дизайн на батерията е успешно, се очаква да се използва във всички модели iPhone 17 през следващата година.

Предстоящата серия iPhone 16 се очаква да бъде пусната на пазара след около четири месеца, вероятно в средата на септември.

Подобни публикации

  1. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  2. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  3. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4
  4. 1.5K екран и 16 GB RAM: Разкрити функции на OnePlus Ace 3 Pro
  5. Бюджетният Honor X6b е представен: Ето неговите характеристики

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.