Новото поколение AirTag модел на Apple идваnoviyat apple airtag

Новото поколение AirTag модел на Apple идва: Кога ще бъде наличен за продажба?

Беше казано, че се работи върху модела от ново поколение на AirTag, един от най-популярните продукти на Apple. И така, кога ще бъде пуснат в продажба? Ето подробностите! AirTags на Apple все още се купуват и използват от потребителите, въпреки че вече са на три години. Благодарение на този продукт по-лесното намиране на изгубеното устройство все още привлича голям интерес от страна на потребителите.

Тъй като случаят е такъв , Apple може да е започнала да работи върху нов, актуализиран AirTag с превъзходни функции. Въпреки че сега е изключително полезна, нова подобрена версия може да развълнува потребителите повече.apple airtag

Кога ще бъде пуснат Airtag от ново поколение?

Марк Гърман от Bloomberg даде информация за новото поколение AirTag в последния си бюлетин „ Включване на захранването “. Той информира, че продуктът, който Apple каза, че в момента е в процес на разработка, е тестван от производствените партньори в азиатския регион с кодово име B589.

Поради това много потребители и бъдещи потребители започнаха да се чудят колко различен ще бъде новият AirTag от съществуващия и какви ще бъдат новите функции. Въпреки това е много вероятно да няма големи промени.

Според Гърман новото поколение AirTag ще има по-добър чип, както и разширена функция за проследяване на местоположението. Това показва, че няма да има голяма промяна в продукта, а само успешни подобрения.

Очаква се Apple да пусне новия си модел AirTag в средата на 2025 г., а не на тазгодишното събитие. Липсата на ясна премиерна дата и соченето към 2025 г. са изцяло прогнози на Gurman. Ще продължим да споделяме с вас всяко развитие.

Подобни публикации

  1. Apple представи новите слушалки Beats Solo Buds
  2. Huawei представи Performance Monster New MateBook X Pro!
  3. Pixel Вече е възможно да разберете часа с вибрация !
  4. Какво идва с visionOS 1.0.3?
  5. Преглед на Huawei MateBook D16 (2024)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.