Как да блокирате временно Известия на работния плот във Mozilla Firefox?

Много сайтове в интернет могат да изпращат известия на работния плот чрез вашия браузър. Можете да видите тези известия на работния плот, докато правите каквото и да е работа. От вас зависи кои сайтове ще получавате тези известия, но в някои случаи може да искате да блокирате временно тези известия. Можете временно да изключите известията на работния плот чрез функция в браузъра на Firefox. Как временно блокираме известията на работния плот в Firefox в това ръководство? Ние се казва.

Временно блокиране на известията на работния плот

Когато кликнете върху менюто в горния десен ъгъл на Firefox, отиваме в менюто „Опции“. На отварящата се страница кликваме върху раздела „Поверителност и сигурност“ вляво.

Когато прелиствате надолу по страницата, ще видите раздела Разрешения. Ако активирате опцията Не ме безпокойте, няма да виждате известия от уебсайтове. Тази функция ще работи в текущата сесия на Firefox. Така че, когато затворите приложението и го отворите отново, ще се появят известия.

Изпълнението на функцията за смущения само в текущата сесия на Firefox може да доведе до някои проблеми, мисля, че отварянето и затварянето на тази функция може да бъде по-полезно, ако се остави на предпочитанията на потребителя. Тъй като в различни ситуации можете да рестартирате браузъра си, браузърът може да се срине, или може да се наложи да рестартирате компютъра си. Във всички тези и подобни случаи реактивирането на функцията ще бъде обезпокоително. Все пак си струва да се използва в нашата страна. Какво ще кажете за вас?

Подобни публикации

  1. Как да заснема скрито видео на Android?
  2. Как да си сложим наша песен за рингтон на iphone?
  3. Съвместим ли е моят компютър с Windows 11? (Тестов инструмент)
  4. Този ​​компютър не може да стартира Windows 11
  5. Какво е Windows 11 Beta? Как да изтеглите? Как да инсталирам?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.