Как да добавите приятел в Discord?dobavyane na priyatel v discord

Как да добавите приятел в Discord?

Как да добавя приятели в Discord? Обяснили сме стъпките, които трябва да следвате, за да добавите нови хора към списъка с приятели на популярната услуга.

Discord предлага на потребителите множество начини за добавяне на приятели. Всички тези методи могат да бъдат изпълнени по много практичен начин. И така, какви стъпки трябва да следвате, за да добавите други потребители в популярното приложение за съобщения? Ще отговорим на любопитния въпрос в ръководството, което сме подготвили.

Discord, който започна да служи през 2015 г., постигна голям успех, като поддържа популярността си от години. Discord, което е едно от първите приложения, които идват на ум, когато става дума за услуга за съобщения днес, предлага гласови и видео разговори, както и съобщения.

Възможно е да добавите хора, които познавате, които предпочитат популярната услуга, към вашия списък с приятели. По този начин можете да видите дали други потребители са онлайн и можете лесно да намерите човека, на когото искате да изпратите съобщение, от списъка. И така, как да добавяте приятели в Discord?

Стъпки за добавяне на приятел в Discord

 • Влезте в Discord.
 • Влезте в акаунта си.
 • Натиснете иконата Discord.
 • Натиснете бутона „Добавяне на приятел“.
 • Въведете потребителското име и Discord тага.
 • Щракнете върху бутона „Изпращане на покана за приятелство“.

Разгледай Още: Актуализацията на Android 13 пристигна за смарт телевизори

Има два различни метода, които можете да приложите за добавяне на приятели в популярното приложение за съобщения, което е предпочитано за комуникация с други потребители през деня. И двата метода могат да се извършат бързо, без никакви проблеми.

За първия метод първо отворете програмата Discord. Ако сте излезли, влезте в акаунта си, като въведете данните си за членство. След този процес ще видите интерфейса на въпросната услуга. Натиснете иконата Discord на интерфейса.

Ако щракнете върху иконата на Discord, ще се отвори страница с чатовете, които сте направили през вашия акаунт. Кликнете върху бутона „Добавяне на приятел“ в горната част на страницата, която се отваря. Въведете потребителското име и тага на Discord на човека, когото искате да добавите.

Тагът Discord е частта, която започва с # до потребителското име. С други думи, частта отляво на символа # е потребителското име, а частта отдясно е тагът Discord. Има възможност за персонализиране на стикера, но за това трябва да имате абонамент за Nitro, предлаган от популярната услуга.

В платформата, използвана от милиони хора, функцията за добавяне на приятел е чувствителна към главни и малки букви. Поради тази причина трябва да обърнете внимание на това, когато въвеждате потребителското име на лицето, което искате да добавите през вашия акаунт.

Друг метод е много полезен, особено за добавяне на човек на сървъра, на който се намирате. За да приложите този метод, щракнете с десния бутон върху името на потребителя, който искате да добавите от списъка с контакти на сървъра. Ако следвате тази стъпка, ще се появят много опции, включително „изпращане на съобщение“, „обаждане“, „профил“.

Можете или да изберете опцията „Профил“ сред споменатите опции и след това да щракнете върху бутона „Изпращане на покана за приятелство“, или можете директно да изберете опцията „Добавяне на приятел“ в прозореца.

В тази статия обяснихме как можете да добавите приятелите си в Discord, една от най-популярните услуги за съобщения в света. Можете лесно да завършите процеса, като използвате един от методите в ръководството, където отговорихме на въпроса как да добавяте приятели в Discord.

Популярната услуга разполага с ботове, които позволяват лесно извършване на различни дейности. Ако искате да научите как тези ботове се добавят към сървъра, можете да разгледате статията, в която отговорихме на въпроса как да добавяте ботове в Discord.

Подобни публикации

 1. Най-търсената функция в Threads най-накрая пристигна!
 2. Как да затворя Whatsapp онлайн? – 2023 г
 3. Очакваните емотикони идват, клавиатурите стават цветни!
 4. WhatsApp идва функцията за междуплатформени съобщения!
 5. Reddit получава нова функция

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.