Уникална функция пристигнаха в Telegramtelegram new

Удивителна функции пристигнаха в Telegram

Telegram, едно от най-предпочитаните приложения за криптирана комуникация, придоби много нови функции с неотдавнашната си актуализация.

Telegram успява да бъде един от първите избори на потребителите, които искат криптирана и сигурна комуникация още от първата си поява. Проблемът с несигурността в приложения като Whatsapp и iMessage през последните години доведе много потребители до Telegram.Работейки върху нови функции, за да отговори на нарастващия интерес, компанията прави своите потребители щастливи, като активира тези функции всеки ден. Съдържанието на скорошната голяма актуализация е доста интересно.

Нови функции на Telegram

  • Можете да се регистрирате без SIM карта
  • Възможност за изтриване на целия чат
  • Добавяне без телефонен номер с временен QR код

Можете да се регистрирате без SIM карта
Една от най-впечатляващите характеристики на новите функции на Telegram е пълното премахване на изискването за SIM карта.

В рамките на новите разработки на приложението, което обещава пълна поверителност и достъпност, потребителите ще имат достъп до приложението чрез просто въвеждане на своя телефонен номер, благодарение на данните от SIM картата, регистрирани в платформата Fragment и криптирани с поддръжката на блокчейн.

Разгледай Още: Twitch Emote система вече идва в YouTube

Възможност за изтриване на целия чат
Telegram се откроява с възможностите за сигурност и поверителност, които често предоставя. Telegram, който използва самоунищожаващата се система за съобщения от 2013 г., наскоро активира функцията за изтриване на всички чатове от двете страни.

Всички съобщения в рамките на определен период от време се премахват автоматично, ако потребителите желаят.

Добавяне без телефонен номер с временен QR код
Добавянето на временния QR код, който Telegram пусна в експлоатация с новата актуализация, изглежда предоставя голямо удобство за потребителите, които се грижат за поверителността на телефонния номер. Приложението генерира специален времеви QR код за вас, когато искате да добавите някого от Telegram, но не искате да споделяте номера си.

В този случай другият човек може да ви добави, като сканира този QR код, но не може да види номера ви.Харесвате ли новите функции на Telegram? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение
  2. 3-месечна безплатна кампания за Spotify Premium стартира!
  3. Нова функция за изкуствен интелект идва в Google Chrome
  4. Характеристики, цена и дата на пускане на Xiaomi Redmi K70 Series
  5. Разработен е плъгин за ускоряване на рекламите в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.