Как да изпратите DTMF тонове в 3G мрежа

Как да изпратите DTMF тонове в 3G мрежа

DTMF, или двойно тонално номеронабиране, е система от тонове, използвани в областта на телекомуникациите. Понякога е наричан „тонално“, защото системата произвежда различен звук за всеки от бутоните 12-често се срещат на телефони. Докато повечето телефони на 3G (известни още като 3-то поколение) вече не използвате вярно DTMF (информацията сега е цифров и аналогов DTMF е), бутоните все още отговарят на DTMF тонове. Въпреки това, някои потребители установяват, че те не са в състояние да използват тези тонове по време на някои приложения. Този проблем възниква най-вече по време на видео разговори.

Нещата ще ви трябват :

– 3G мрежата на телефона

Инструкции
1). Идентифициране, когато не сте в състояние да изпращате DTMF тонове. Вие трябва да бъдете в състояние да генерира тоновете при набиране, проверка гласова поща, въвеждане на телефонен номер, или по друг начин, използвайки бутоните на телефона си. За системи като гласова поща, тонът на DTMF, генериран от бутона натиснат трябва да съответства с иск в гласовата си поща, като изтриване, спестявания или проиграва съобщения.

2). Проверете силата на звука на телефона си. Ако той е в положение „Off“ или „Vibrate“, това ще заглуши тоновете на повечето телефони. Ако телефонът ви е настроен на „Off“ или „Vibrate“, усилете звука и се опитайте вашия номер тампон отново. Вашият телефон трябва да генерира DTMF тонове. Имайте предвид, че дори и да си обем е изключен и телефона не генерира тон, броят натиснат все пак трябва да предизвика програмата телефон, за да се отговори.

3). Опитайте да генерира DTMF тонове, когато по телефона или видео повикване (повечето хора, които изпитват проблеми с генериране на DTMF тонове имат проблеми при извършване на видео повикване). Ако телефонът ви не генерира тоновете, влезте в менюто „Options“ по време на разговора.

4). Превъртете надолу в опциите на менюто, докато не видите „Изпрати DTMF“ опция. Активирайте тази опция, ако вече не е активен. Сега би трябвало да бъде в състояние да чуят и да изпраща на DTMF тонове.

Подобни публикации

  1. Датата на стартиране на серията Huawei P50 е споделена
  2. Разкрита дата на издаване на iPhone SE 3!
  3. Неща, които трябва да имате предвид при закупуването на смартфон
  4. Проблем и решение за срив на приложението за Android
  5. Телефони на Samsung, които ще получат актуализация на Android 12

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.