Как да изпратите гласово съобщение в Instagram?

Instagram продължава да работи за подобряване на раздела за съобщения в мобилното приложение. Сега много потребители са започнали да използват Instagram като платформа за съобщения. С новата актуализация вече можете да изпращате гласови съобщения до вашите съобщения. В това ръководство как да изпращате гласови съобщения в Instagram? Търсим.

Изпращане на гласово съобщение в Instagram

След като актуализираме приложението Instagram до последната версия на платформата Android и iOS, отваряме секцията за съобщения. След като изберете контакт, на който искате да изпратите гласово съобщение, можете да видите иконата на микрофона в областта за писане на съобщения. Тук натиснете и задръжте микрофона, за да изпратите гласови съобщения.

След като освободите клавиша за микрофон, гласовата ви поща ще бъде изпратена автоматично. Можете да кликнете върху бутона за възпроизвеждане, за да слушате. Няма ограничение за дължината на гласовите съобщения, които изпращате. Когато изпращате гласово съобщение в приложението WhatsApp, можете да го запишете, като го поставите в режим „свободни ръце“. Също така мисля, че Instagram ще внесе тази функция в собствено приложение.

Подобни публикации

  1. Как да инсталирам iOS 15 Beta?
  2. Как да намеря продуктов ключ на Windows 10?
  3. Как да решим проблема с iPhone и iPad без зареждане?
  4. Как да измерим реалния капацитет на Powerbank?
  5. Как да изтрия акаунт в Google?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.