Как да изтеглите телевизионни сериали и филми на Netflix?kak da izteglim seriali i filmi ot netflix

Как да изтеглите телевизионни сериали и филми на Netflix? Къде са моите изтеглени файлове?

Ако искате да се наслаждавате на гледането на телевизионни сериали и филми офлайн в Netflix, без да се нуждаете от интернет връзка, ето решението! Тези, които искат да гледат телевизионни сериали / филми на Netflix в офлайн режим, могат да се възползват от функцията за изтегляне на приложението. Ако имате абонамент за Netflix, можете да изтеглите телевизионните сериали и филми, които искате да гледате по-късно, на вашето устройство чрез приложението, благодарение на тази функция. Така можете да продължите да се наслаждавате на гледането, където и да сте, дори и да няма интернет.

Как да изтеглите телевизионни сериали и филми от Netflix?

Можете да изтегляте телевизионни сериали и филми от приложението Netflix на телефони / таблети с операционни системи iOS и Android, компютри с Windows 10 – 11, таблети Google Chromebook и Amazon Fire. Стъпките, които трябва да следвате за това, са следните:

 • Изтеглете приложението Netflix на вашето устройство.
 • Уверете се, че имате инсталирана най-новата версия.
 • Влезте в приложението.
 • На мобилни устройства влезте в менюто „Моят Netflix“.
 • Когато щракнете върху заглавието „Вижте какво можете да изтеглите“ в раздела „Изтегляния“, можете да получите достъп до различни опции за телевизионни сериали и филми, които можете да изтеглите на вашето устройство.
 • Ако използвате Chromebook, можете да щракнете върху „друго съдържание, което можете да изтеглите“ директно от менюто „изтегляния“ и да започнете да проучвате подходящо съдържание.
 • Ако искате да изтеглите любимите си телевизионни сериали и филми на вашия компютър, нека ви напомним, че тази функция е налична в операционни системи Windows 10 и 11 и не е съвместима с Mac.
 • В Windows можете да отидете на „изтегляния“ от менюто „още“ вляво и да щракнете върху „намерете съдържание, което можете да изтеглите“.
 • Можете също да изтеглите директно, докато съдържанието, което харесвате, е отворено. Разбира се, за да се случи това, изтеглянето на въпросното съдържание трябва да бъде разрешено.
 • Гледайте телевизионен сериал/филм, който обичате.
 • Ако видите бутона „Изтегляне“, продукцията, която гледате, е съдържание за изтегляне. С натискането на този бутон можете лесно да изтеглите желания от вас епизод на вашето устройство.
 • Можете да получите достъп до всички епизоди във всеки сезон от серия с едно щракване, като щракнете директно върху бутона „изтегляне на сезона“ на устройства с операционна система Android и модели таблети с марка Fire.

Къде са изтеглянията в Netflix?

Папката, в която се съхраняват телевизионните сериали и филми, които изтегляте от приложението, се нарича „изтегляния“ на всички устройства. Трябва да намерите тази папка, за да гледате изтегленото преди това съдържание, докато сте офлайн. И така, къде се намира папката за изтегляне?

Тайни кодове на Netflix

Тази папка, която се намира във файла „My Netflix“ на Android, iPhone, iPad и Fire, се намира в менюто „още“ на компютри с Windows. На Chromebook има папка „изтегляния“, до която имате директен достъп.

Проблемът да не изтегляте телевизионни сериали и филми в Netflix

 1. Може да се опитвате да изтеглите съдържание, което не може да се изтегли. Тъй като част от съдържанието няма това разрешение, може да не видите бутон „изтегляне“ никъде, докато гледате.
 2. Вашето устройство може да не е включено в списъка с поддържани устройства за изтегляне. Можете да проверите това, като разгледате списъците с „устройства за изтегляне на съдържание“ и „изисквания към версията на софтуера“ на собствения уебсайт на приложението.
 3. Може да получавате грешка като „Превишихте броя на устройствата, от които можете да изтеглите“. Това показва, че сте достигнали максималния брой, посочен в плана на Netflix, за който се абонирате. Netflix ви позволява да съхранявате определен брой съдържание на едно и също устройство. Ако премахнете някои от предварително инсталираните файлове, можете да продължите инсталацията.
 4. Понякога трябва да проверите дали приложението и софтуерът на телефона ви са актуални. На устройства с Android първо трябва да актуализирате приложението Netflix и версията на Android OS до най-новата. След това можете да изчистите исторически данни за приложението и да проверите разрешението за регистрация.
 5. По подобен начин на устройства с iOS можете да опитате да актуализирате приложението и версиите на iOS, да изтриете Netflix и да го инсталирате отново.
 6. Не е възможно да направите това от браузъра на компютъра. Тази функция не се поддържа на Mac устройства. Следователно трябва да се уверите, че се опитвате да работите чрез собственото приложение на Netflix на компютър с Windows 10 или 11.
 7. Файловете, които изтегляте с помощта на тази функция, са защитени на вашите устройства със специален формат и система за криптиране.
 8. Следователно не ви е позволено да се опитвате да възпроизвеждате съдържанието. Освен това, за да изтриете съдържание, което сте изтеглили, трябва да отидете на Изтегляния от менюто „Моят Netflix“ на мобилни устройства. Тук можете да натиснете бутона „Изтриване на изтегления видеоклип“ за тези, които искате да изтриете от телевизионните сериали и филми.

Подобни публикации

 1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
 2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
 3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
 4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
 5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.