Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решениеwhatsapp zabravena parola

Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

Ако сте забравили паролата, която сте използвали за влизане в WhatsApp, не се страхувайте, защото има решение за това. Ето проблема и решението на Забравих паролата си за WhatsApp! Потребителите на WhatsApp използват Face ID, сензор за пръстови отпечатъци и методи за проверка в две стъпки, за да повишат сигурността на своите разговори. Когато изберете проверка в две стъпки, забравянето на зададената от вас парола ви пречи да влезете в приложението.

Ако и вие срещате този проблем, можете да намерите стъпките, които трябва да следвате в тази статия. Ето проблема със забравянето на паролата за WhatsApp и неговото решение!

Повторно задаване на парола в проверката в две стъпки на WhatsApp

Можете да използвате ключа за потвърждение в две стъпки, за да увеличите сигурността на вашите разговори в WhatsApp. По този начин, когато забравите своя имейл адрес и парола за WhatsApp, можете лесно да създадете нова парола и да продължите разговорите си от мястото, където сте спрели без никакви проблеми.

И така, ако забравите паролата си при потвърждаване в две стъпки, как трябва да влезете отново в приложението? Обясняваме стъпка по стъпка.

 • Първо, ако сте въвели имейл адрес за потвърждение в две стъпки, можете да поискате на този имейл да бъде изпратена връзка за повторно задаване на парола.
 • За да направите това, отворете приложението WhatsApp и щракнете върху „Забравихте ли ключа си?“ Можете да щракнете върху въпроса и да натиснете „Изпращане на имейл“.
 • Когато щракнете върху връзката за нулиране, изпратена на вашия имейл, трябва да потвърдите екрана, който се отваря. Можете да продължите с натискане на бутона „Потвърди“.
 • Отворете отново WhatsApp и попитайте „забравихте ли ключа си?“ Можете да отидете на въпроса и да натиснете бутона „нулиране“.
 • Ако преди това не сте посочили имейл адрес, за да нулирате паролата си или ако сте забравили този имейл, трябва да изчакате 7 дни, за да нулирате паролата си.
 • Когато влезете в WhatsApp 7 дни след последната дата, на която сте влезли в WhatsApp, съобщението „Забравили сте ключа си?“ Опцията „Нулиране“ се появява автоматично в секцията. Можете да започнете процеса на нулиране на паролата, като щракнете върху тази опция.

3-месечна безплатна кампания за Spotify Premium стартира!

Как да създадете ключ за поверителност на WhatsApp?

Освен потвърждаването в две стъпки в разговорите в WhatsApp, можете да се възползвате и от функцията Face ID. За да направите това, трябва да отидете в раздела „Акаунт“ в Настройки и да кликнете върху опцията „заключване на екрана“ в менюто „поверителност“.

Ако преди това не сте задали Face ID за вашето устройство, тази опция няма да се появи във формат, който може да се кликне. Ако имате определен Face ID, можете да шифровате разговорите си, без да въвеждате парола, като отворите опцията „Искане на Face ID“ от менюто „заключване на екрана“.

Местоположението на някои опции може да се различава в зависимост от версията на приложението, инсталирано на вашето устройство. Опциите Touch ID и Face ID могат да се предлагат заедно за заключване на екрана на WhatsApp.

Освен това, ако искате да подложите вашите чатове на различен процес на криптиране в приложението WhatsApp, можете да използвате надежден софтуер на трети страни.

Подобни публикации

 1. Край на обажданията за измами и залагания
 2. WhatsApp функция за управление на медиите
 3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
 4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
 5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.