Как да изтрия акаунт в Snapchat?

snapchat, instagram, socialna media

Разказахме ви как можете да изтриете акаунта си, който използвате в Snapchat, популярната платформа за снимки или видео съобщения.

Snapchat, платформата, където потребителите могат да споделят помежду си, като правят снимки и видеоклипове и да ги споделят помежду си чрез добавяне на различни емоджи или бележки , е една от най-използваните платформи за съобщения в последно време. И така, как да изтриете акаунта в Snapchat? Подробности са тук.

Най-изгодната основна функция на Snapchat; Мога да кажа , че снимката или видеото, които ще бъдат показани за времето, което сме определили , са напълно унищожени, след като другата страна го види . Snapchat, който ни изпраща предупреждение, дори ако другата страна направи екранна снимка, е платформа, която често се използва от млади хора. Как можем да изтрием нашия акаунт в Snapchat, ако не сме доволни от Snapchat, който използваме от известно време, или ако не искаме да го използваме повече ? За съжаление в приложението няма такава опция, но можете да изтриете напълно акаунта си, когато следвате стъпките, които ще ви обясним.

Несъмнено най-големият фактор за загубата на популярност на Snapchat беше функцията за история, която Instagram и Facebook добавиха към тях. Една от най-използваните социални медийни мрежи в света, комбинацията от функцията за история и функцията за публикации в Instagram намали интереса към Snapchat.

Прочети Още: Първи поглед към функцията за редактиране на туит в Twitter

Как да изтрия профил в снапчат?

  • Кликнете върху връзката за изтриване на акаунт в Snapchat тук .
  • Влезте в приложението с вашето потребителско име и парола.
  • След това влезте в страницата за изтриване на акаунт в Snapchat.
  • Въведете отново вашето потребителско име и парола.
  • Въведете паролата, изпратена до имейл акаунта, свързан с вашия акаунт.
  • Щракнете върху опцията за изтриване на акаунт от страницата, която се показва на екрана.
  • След вашето потвърждение, вашият акаунт в Snapchat ще бъде изтрит за постоянно.

Какво трябва да знаете, когато изтривате акаунт в Snapchat?

  • За да затворите акаунта в Snapchat, трябва да знаете вашето потребителско име и парола за вашия акаунт.
  • Когато затворите акаунта си, всичките ви връзки с приятелите ви в Snapchat ще бъдат прекъснати.
  • Никой не може да види вашите Snapchat истории.
  • Всички съобщения, видеоклипове и снимки във вашия акаунт ще бъдат напълно изтрити 30 дни след закриването на акаунта.

Подобни публикации

  1. Как тайно да гледате и изтегляте истории в Instagram?
  2. Как да изтрия историята на гледане на Netflix?
  3. Как да отворя на живо в Tiktok?
  4. Как да изтеглите Windows 10 ISO файл?
  5. Как да актуализирате Google Chrome?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.