Първи поглед към функцията за редактиране на туит в Twitterredaktirane na tweet twitter

Twitter развълнува потребителите с функцията си за редактиране на туитове. Беше споделен видеоклип за това как да използвате функцията за редактиране, върху която се работи.

Twitter отново излезе на преден план с функцията си за редактиране на туитове . Видеото на функцията, което се очаква от много потребители на социалните медии по света, беше споделено. Видеото на получената функция разкри как да използвате бутона за редактиране. Подробности по темата са тук.

Twitter, платформата за социални медии, използвана от милиони потребители по целия свят, продължава да работи по нови функции. Добавена е нова към функциите, тествани от платформата за социални медии.

Прочети Още: Как да отворя в безопасен режим в Windows 10?
Разкривайки функциите, върху които работят приложенията за социални медии, Джейн Манчун Вонг разкри друга функция, която е във фаза на тестване. Уонг открива бутона за редактиране на туит, върху който работи популярната услуга за социални медии.

Редактирането на туитове е сред най-очакваните функции на приложението за социални медии, наречено Twitter, което се използва от милиони хора. Потребителите чакат възможността да редактират туитове от дълго време, защото някои правописни и печатни грешки могат да бъдат направени, докато споделят в платформата.

Повечето потребители осъзнават, че има правописна и правописна грешка след туитване. За да коригирате грешката в изпратения туит, единственото решение е да премахнете туита и да го изпратите отново. Това значително се отразява негативно на потребителското изживяване.

Как да използвате функцията за редактиране на Twitter?

Функцията за редактиране на туитове, разкрита от Уонг, развълнува много потребители на социалните медии. Уонг сподели видео с функцията за редактиране на туитове, която разкри. Споделено предоставя информация как да използвате въпросната функция.

Когато разглеждаме споделеното видео, виждаме, че функцията може да се използва много просто. Първо, ще трябва да щракнете върху иконата с три точки в горния десен ъгъл на туита, който искате да редактирате. Ще можете да извършите процеса на редактиране, като изберете опцията „Редактиране на туит“ в прозореца, който се отваря.

Има много въпросителни за тази функция. Първото от тях е колко време след туитът може да бъде редактиран. Според прехвърлената информация редактирането може да се извърши в рамките на 30 минути след споделянето.

Друг въпрос, който потребителите се чудят, е дали ще има някакво изявление, че туитът е редактиран. Според видеото, споделено от Уонг, редактираните туитове ще включват фразата „Редактирано“. Така лесно ще се разбере дали туитът е редактиран или не.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.