Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунтinstagram dm game

Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт 2024

Как да изтрия акаунт в Instagram? Каква е връзката за окончателно затваряне на акаунта? Подготвили сме подробно ръководство въз основа на въпроси като тези. Изтриването на акаунт в Instagram е от голямо значение за потребителите на социални медии, които искат да изтрият завинаги своя акаунт. Всеки, чиято цел не е да замрази акаунта си временно, а да го затвори за постоянно, се чуди как става този процес.

Отговорът на въпроса как да изтриете акаунт в Instagram е, разбира се, чрез връзката за постоянно закриване на акаунт или приложението за социални медии. Ако искате да затворите акаунта си в Instagram от настолната уеб версия или телефон, можете да следвате стъпките, изброени в тази статия.

Как да изтрия Instagram акаунт от компютър?

 • Кликнете върху връзката за постоянно изтриване на акаунт в Instagram и отидете на страницата на Instagram.
 • Влезте с акаунта, който искате да изтриете.
 • Изберете причината за изтриване на вашия акаунт.
 • Въведете паролата си.
 • Потвърдете изтриването.

Ако искате да изтриете акаунта си в Instagram на компютър, можете да използвате всеки браузър. Това може да е Google Chrome или Opera. Всичко, което трябва да направите, е да отворите връзката по-горе във всеки браузър, който искате.

За да затворите акаунта си завинаги, можете да следвате следните стъпки:

1. Влезте в акаунта в Instagram

На първо място, за да затворите завинаги акаунта на Instagram, е необходимо да отидете на уеб страницата, подготвена от платформата за тази цел, чрез връзката за изтриване на акаунт в Instagram. Първо влезте в секцията за изтриване на акаунт. Акаунтът, който ще влезете в устройството, трябва да е акаунтът, който искате да изтриете.

Ако искате да изтриете друг акаунт, а не текущия, щракнете върху потребителското име в горния десен ъгъл и излезте. След като излезете от акаунта, влезте в акаунта, който искате да изтриете.

2. Избор на причина за изтриване на акаунт

Instagram използва всяка възможност, за да идентифицира проблемите и недостатъците в платформата на социалните медии. Няма да е погрешно да кажем, че това е един от тях. Тя има за цел да разбере дали това може да бъде коригирано, като попита потребителите, които искат да напуснат платформата, какъв е проблемът.

Платформата също така се опитва да убеди потребителите да не закриват акаунта си, в зависимост от направения избор. Например, ако заявите, че имате опасения за сигурността, те ще ви защитят и ще се опитат да спечелят доверието ви.

Причините за изтриване на акаунта включват:

 1. Има опасения относно поверителността,
 2. Без акаунт за следване,
 3. Има твърде много реклами
 4. Използвайки друг акаунт,
 5. Отнема много време,
 6. Трудност при използване на приложението.

Можете да изберете една от тези причини или да посочите причината, поради която искате да напуснете, като изберете опцията „Нещо друго“. Това е сред другите опции, които можете да използвате, ако причината, поради която искате да напуснете платформата, не е сред опциите.

3. Въвеждане на парола

Преди да затворите окончателно акаунта си, трябва да потвърдите паролата си, като я въведете. В този раздел можете да потвърдите, че акаунтът принадлежи на вас, като въведете паролата си в празното поле.

4. Потвърждаване на закриване на акаунт

Накрая потвърдете транзакцията. След като потвърдите изтриването, имате право да възстановите достъпа до акаунта си за кратък период от 1 месец, но внимавайте, ако влезете отново в акаунта си в рамките на този период, процесът на автоматично изтриване ще бъде прекратен. В резултат на това вашият акаунт няма да бъде изтрит след 1 месец.

Изтриването на акаунт може да отнеме до 90 дни след потвърждението. През този период данните продължават да се съхраняват. С други думи, всички ваши данни няма да бъдат изтрити веднага след като потвърдите изтриването на акаунта си. Този процес е доста дълъг и изисква търпение. Ако влезете със същия акаунт след потвърждаване на транзакцията, процесът на изтриване на данните ще бъде спрян и ще продължите да използвате акаунта си.

Трябва също да запомните, че не всичките ви данни ще бъдат изтрити след този процес. Платформата може да съхранява вашите данни за определен период от време, за да не носи отговорност за материални или морални щети, които могат да възникнат поради поведението на потребителя. За повече информация по този въпрос можете да разгледате правилата на Instagram относно защитата на данните и хостинга.

Не забравяйте да архивирате данните си, преди да потвърдите това действие. Въпреки че има възможност Instagram да продължи да има достъп до вашите данни дори в края на процеса, вие нямате такъв шанс. Поради тази причина проверете секцията с архивирани истории и публикации и прегледайте вашите чатове.

Можете също така да следвате тези стъпки, за да архивирате акаунта си:

 • Натиснете иконата на профила в долния десен ъгъл.
 • Докоснете трите линии в горния десен ъгъл.
 • Докоснете опцията „Вашите жестове“.
 • Натиснете „Изтеглете вашата информация“.
 • Вашият регистриран имейл адрес се намира тук. Ако този имейл адрес не е наличен, въведете своя собствен имейл адрес.
 • Докоснете бутона „Заявка за изтегляне“.
 • Данните се изпращат на имейл адреса в рамките на 48 часа.

Връзка за изтриване на акаунт в Instagram – 2024 г

Ако искате да затворите акаунта си бързо и лесно, можете да завършите процеса чрез връзката за изтриване на акаунт в Instagram.

Стъпки за изтриване на акаунт в Instagram от телефона

 1. Отворете приложението Instagram.
 2. Влезте в акаунта си.
 3. Натиснете иконата на профилa.
 4. Докоснете бутона с три хоризонтални линии в горния десен ъгъл.
 5. Отидете в категорията „Настройки и поверителност“.
 6. Отворете секцията „Център за акаунти“.
 7. Докоснете „Лични данни“.
 8. Вижте менюто „Собственост и контрол върху акаунта“.
 9. Изберете „Замразяване или изтриване“.
 10. Следвайте инструкциите на екрана.

Първо отворете приложението Instagram и влезте в акаунта си. След като се отвори интерфейсът на приложението, натиснете иконата на профила. Докоснете бутона с три хоризонтални линии в горния десен ъгъл на страницата на профила. След този процес влезте в категорията „Настройки и поверителност“.

1. Отворете секцията „Център за акаунти“ на страницата, която се отваря.
2. В следващата стъпка докоснете „Лични данни“.
3. След като докоснете „Лични данни“, ще се отвори нова страница. Вижте менюто „Собственост и контрол върху акаунта“ от тази страница.
4. Изберете опцията „Замразяване или изтриване“ и веднага следвайте инструкциите на екрана.

Каква е разликата между изтриване на акаунт в Instagram и замразяване на акаунт?

Има голяма разлика между изтриване и замразяване на акаунти. Ако изтриете акаунта си в приложение за социални медии като Instagram, няма да имате достъп до този акаунт отново. Ако деактивирате акаунта си, той ще остане затворен само за определен период от време.

Ако деактивирате акаунта си и влезете със същия акаунт след известно време, потребителите могат да продължат да виждат акаунта ви както преди. По време на процеса на изтриване можете да влезете в акаунта си за определен период от време (30 дни). Изтриването ще бъде отменено, след като влезете в акаунта си.

Разбира се, определено трябва да запомните това: Ако се опитате да влезете след 30 дни, ще видите, че нямате достъп до акаунта си. Instagram извършва изтриването след изтичане на 30 дни. Вашият акаунт ще бъде затворен завинаги.

Препоръчваме ви да следвате стъпките за замразяване на акаунта си в Instagram, за да не загубите своите последователи, харесвания и коментари към вашите публикации. Ако следвате тези стъпки, ще имате шанс да влезете отново в акаунта си в бъдеще.

Ако причината за изтриването на вашия акаунт в Instagram е, че преминавате през натоварен период, замразяването на акаунта, вместо да го изтриете за постоянно, би било по-добър избор.

Как да затворите откраднат акаунт в Instagram?

 • Поискайте повторно задаване на парола.
 • Помолете приятелите си да докладват акаунта.
 • Поискайте поддръжка от Instagram.

Ако акаунтът ви е бил откраднат от някой друг, може да искате да затворите акаунта си, за да защитите акаунта си и приятелите си. Ако похитителят на акаунта се свърже с хората, които ви следват, и ги подмами да изтеглят зловреден софтуер, това може да доведе до катастрофа за вашите приятели.

От друга страна, тези, които смятат, че този акаунт принадлежи на вас, ще си помислят, че вие ​​сте направили публикациите в акаунта. Ако злонамерен човек споделя публикации, които вредят на вашата репутация, хората може да имат погрешни мисли за вас.

За да предотвратите това, можете да затворите акаунта си, като следвате стъпките по-долу.
Заявка за повторно задаване на парола

Когато влезете в Instagram, ще видите секцията за вход. Точно под опцията „Вход с Facebook“ щракнете върху „Забравена парола?“ връзката ще бъде включена. Кликнете върху тази връзка.

Въведете своя имейл, телефон или потребителско име в полето и натиснете бутона „Изпращане на връзка за влизане“.

Връзката за вход ще бъде изпратена на вашия имейл адрес или телефонен номер. Можете да получите нова парола, като щракнете върху изпратената ви връзка за нулиране на парола. По-късно можете да деактивирате акаунта си от настройките на акаунта, ако желаете.

След като влезете отново в акаунта, не забравяйте да изключите всички устройства от акаунта.

Ако връзката за нулиране не е изпратена до имейл адреса или телефонния номер, които сте използвали при отваряне на акаунта си, можете да преминете към втория метод.
Помолете приятели да докладват за акаунта

Това е един от най-добрите методи, които можете да използвате, за да затворите акаунта си. Въпреки че Instagram не закрива акаунт за кратко време след оплакване само от един човек, той се занимава с акаунти, оплаквани от повече от един човек, за по-кратко време.

Ако искате вашите приятели да ви уведомят, че акаунтът е бил хакнат, можете да го оставите затворен, докато не си възвърнете контрола над акаунта.
Искане на поддръжка от Instagram

Ако не можете да получите достъп до акаунта си в Instagram чрез първия метод, щракнете върху опцията „Получаване на помощ при влизане“ в секцията за вход.

След това въведете вашето потребителско име, имейл адрес или телефонен номер и щракнете върху „Нуждаете се от още помощ?“ Докоснете . В секцията Изпращане на код за сигурност докоснете „Нямам достъп до този имейл адрес или телефонен номер“ и следвайте инструкциите на екрана.

Ако вашият акаунт в Instagram включва вашите снимки, може да бъдете помолени да качите видеоклип, показващ лицето ви по време на фазата на удостоверяване.

Как да изтрия откраднат акаунт в Instagram?


Instagram
не изтрива акаунта при поискване от хора, които вече имат достъп до акаунта. Вместо това потребителят трябва да направи заявка за изтриване на акаунта си от настройките, но когато вече нямате достъп до акаунта си, можете да направите специална заявка до платформата на социалните медии за изтриване на вашия откраднат акаунт в Instagram.

Ако обясните проблема си в пълни подробности на вашия имейл адрес help@instagram.com , ще получите по-ориентиран към решение отговор за по-кратко време.

Когато имейл адресът, свързан с вашия акаунт в Instagram, бъде променен, ще ви бъде изпратен имейл на security@mail.instagram.com . Този имейл включва и връзка за отмяна на промяната. Като щракнете върху тази връзка, можете да отмените промяната и да запазите акаунта си в Instagram от злонамерения човек.

За да сте сигурни, че акаунтът ви в Instagram няма да попадне отново в ръцете на други, определено трябва да разгледате методите за хакване на акаунт в Instagram. Ако знаете за тези методи, ще знаете как да защитите акаунта си.

В тази статия отговорихме на много често задавани въпроси, включително изтриване на акаунт в Instagram. Можете лесно да извършите този процес, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Подобни публикации

 1. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 2. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 3. Как се прави скрийншот на лаптоп?
 4. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки
 5. Как да активирам електронен ваучер за храна? Е – Voucher

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.