Как да изтрия акаунт в Google?google akaunt

Как да изтрия Гоогле Акаунт?

Как да изтрия акаунт в Google, който вече не използвате? В това ръководство ще разгледаме по-отблизо как да изтриете акаунти в Google.

Вероятно има твърде много акаунти, които много от нас вече не използват, но продължават да живеят там. Но как да изтриете акаунта в Google, който вече не използвате? В това ръководство ще разгледаме по-подробно как да изтрием акаунти в Google.

Ако сте средностатистически потребител на интернет, усилията за изтриване на акаунта ви в Gmail включват безсмислено сложни стъпки. На този етап изброихме по-долу кои стъпки трябва да изпълните, за да изтриете окончателно акаунта си.

Как да изтрия акаунт в Google?

  • Отидете на уебсайта на Google акаунт .
  • Щракнете върху раздела Данни и персонализация в менюто отляво .
  • Превъртете надолу до опцията Изтриване на услуга или вашия акаунт .
  • Щракнете върху бутона Изтриване на вашия акаунт на екрана, който се отваря .
  • Изпълнете необходимите стъпки.

Когато влезете в уебсайта на Google акаунт , ще видите прост панел. За да изтриете окончателно своя акаунт в Google, първо трябва да влезете в раздела Данни и персонализация от менюто в лявата част на този панел .

След като влезете в този раздел, трябва да превъртите малко екрана надолу. След това ще видите поле по-долу, озаглавено Изтриване на услуга или вашия акаунт. Трябва да щракнете върху това поле, за да изтриете акаунта си. След като щракнете върху това поле, ще бъдете насочени към друг екран.

След като щракнете върху бутона Delete Your Account на екрана, който се отваря, ще бъдете помолени да въведете отново паролата си. След като успешно потвърдите паролата си, ще видите няколко известия, че се опитвате да изтриете акаунта си. След като изпълните всички стъпки, успешно ще изтриете акаунта си.

И така, какво мислите за информацията, която предоставяме в това ръководство? Информацията, съдържаща се тук, работи ли за вас и успяхте ли да изтриете акаунта си? Не пренебрегвайте да споделите мнението си по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Защо и как да почистите Google Pixel Buds?
  2. Как да научим английски? Какво се изисква да се научи?
  3. Как да използвате Shazam на заключен екран на iPhone?
  4. Методи за създаване на GIF файлове от видеоклипове без използване на програми
  5. Как да активирам безплатен бърз интернет от Йеттел?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.