Как да променя опциите за влизане в Windows 10?

login windows 10

Как да промените Windows 10 Опции за вход?

Как да променя опциите за влизане в Windows 10? В това ръководство ще разгледаме по-подробно тези подробности, които много потребители са любопитни.

Потребителите на Windows 10 имат възможности за многократно влизане, за да защитят компютрите си. В това ръководство сме тук с опциите за влизане в Windows 10 и как да ги промените. Но как да променя метода за влизане в Windows 10?

Прочети Още: Най-добрите GTA модове за San Andreas

Какви са опциите за влизане в Windows 10?

 • Windows Hello Face
 • Windows Hello Fingerprint
 • ПИН за Windows Hello
 • Ключ за защита
 • Парола
 • Картинна парола

Какво е Windows Hello Face и как да го използвам?

Windows Hello Face е метод за удостоверяване на защитата, който ви позволява да влезете със система за разпознаване на лица. По този начин хората, които определяте, могат да влязат в компютъра, като просто сканират лицето си. За да използвате този метод, имате нужда от съвместими компоненти.

Какво е Windows Hello Fingerprint и как да го използвам?

Windows Hello Fingerprint е метод за удостоверяване на защитата, който ви позволява да влезете с пръстов отпечатък. По този начин хората, които определяте, могат да влязат в компютъра ви, като просто сканират пръстовите си отпечатъци. За да използвате този метод, ви е необходим компютър със сензор за пръстови отпечатъци или външен сензор за пръстови отпечатъци.

Какво е Windows Hello PIN и как да го използвам?

ПИН кодът за Windows е метод за удостоверяване на защитата, който ви позволява да влезете с цифровата парола, която сте определили. По този начин хората, които имат паролата, която сте определили, могат да влязат във вашия компютър, като просто въведат тази парола. За да използвате този метод, първо трябва да зададете парола.

Какво е ключ за сигурност и как да го използвам?

Ключът за сигурност е метод за проверка на защитата, който ви позволява да влезете с външното устройство, което сте определили. По този начин можете да влезете в компютъра си, като включите външното устройство, което сте дефинирали, към вашия компютър. За да използвате този метод, имате нужда от външно устройство.

Какво представлява паролата и как се използва?

Паролата е метод за проверка на защитата, който ви позволява да влезете с паролата, която сте определили. По този начин хората, които имат паролата, която сте определили, могат да влязат във вашия компютър и да получат достъп до вашето устройство, като просто въведат тази парола. По-правилно би било този метод да се поддържа с вторични методи за сигурност.

Какво представлява паролата за картината и как да я използвам?

Picture Password е метод за удостоверяване на защитата, който ви позволява да влезете, като взаимодействате с точки на изображение или изображение. По този начин можете да влезете в компютъра си, без да въвеждате парола, като натиснете определени точки на изображението в определен ред.

Какво е Dynamic Lock и как да го използвам?

Dynamic Lock е метод за удостоверяване на сигурността, който следи устройства, сдвоени с вашия компютър. Когато тази настройка е активирана, връзката на сдвоени устройства се следи и компютърът ви автоматично се заключва от системата, когато тези устройства се отдалечат от компютъра ви. 

Как да променя метода за влизане в Windows 10?

 • Щракнете върху менюто “ Старт „.
 • Отворете приложението Настройки .
 • Натиснете раздела Акаунти .
 • Щракнете върху раздела Опции за вход в лявото меню .
 • Изберете метода за вход от екрана, който се появява .

И така, какво мислите за информацията, която предоставяме в това ръководство? Предоставената тук информация работи ли за вас и получихте ли подробностите, които искате? Не забравяйте да споделите мнението си по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как мога да сменя потребителското си име в Twitch?
 2. Какво е ERP? Какво прави?
 3. Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?
 4. Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger
 5. Как да коригирам грешката на Instagram е спрял?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.