Какви са размерите на снимките в Instagram?instagram 2021

Какви са размерите на снимките в Instagram? Ако ще споделяте публикация във Facebook, може би се чудите за размера на изображенията.

Какви са размерите на снимките в Instagram? Instagram, една от най-активните платформи за социални медии в днешно време, има някои уникални измерения на публикациите, както във всички други платформи за социални медии. В тази статия ще разгледаме по-отблизо всички подробности за визуалните размери на Instagram 2021.

Прочети Още: Какво е изкуствен интелект? Как работи? Какво прави?

Ако искате да направите напълно съвместимо изображение или видео за споделяне в Instagram, но искате да проверите размерите на публикациите, преди да започнете, вие сте на правилното място. Можете да видите текущите публикации и визуални измерения в списъка по-долу и да подготвите съдържанието си в рамките на тези измерения.

Като малко предварително напомняне, измерванията тук са най-актуалните и модерни измервания, подредени според 2021 г. Така че ако се придържате към тези размери, няма съмнение, че ще можете да се поберете перфектно.

Какви са размерите на изображението в Instagram?

Ето настоящите визуални измерения на Instagram от 2020:

Размер на снимката на профила: 110 x 110

Снимката на профила, която използвате, директно ви описва и това изображение трябва да бъде в квадратни размери. В този момент препоръчителният размер на снимката на профила се обяснява като 110 x 110. От друга страна, можете да използвате всички квадратни визуализации, които отговарят на правилото 1: 1, при условие че са по-големи от минималния размер.

Размер на квадратната публикация: 1080 x 1080

Разбира се, една от любопитните подробности в този момент са размерите на снимките в споделените публикации. От 2020 г. размерът на публикацията, който трябва да използвате, е зададен на 1080 x 1080. Ако искате да споделите публикация, различна от тези размери, краищата на публикацията ви ще бъдат отрязани.

Вертикален размер на публикацията: 1080 x 1250

Ако искате да качите вертикални изображения в Instagram, размерите, които трябва да използвате, са зададени като 1080 x 1250. Трябва да имате тази пропорция във вертикални публикации.

Хоризонтален размер на публикацията: 1080 x 566

Ако искате да качите хоризонтални изображения в Instagram, размерите, които трябва да използвате, се определят като 1080 x 566. Трябва да имате тази пропорция в хоризонтални публикации.

Размер на историята: 1080 x 1920

Ако искате да публикувате история в Instagram, ще трябва да подготвите дизайн в 1080 x 1920. По-кратко, трябва да се придържате към правилото 9:16. Размерът на видеото или снимката, които ще хвърлите като малко напомняне, не трябва да надвишава 4 GB.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.