Какви са размерите на снимките в Instagram?

instagram 2021

Какви са размерите на снимките в Instagram? Ако ще споделяте публикация във Facebook, може би се чудите за размера на изображенията.

Какви са размерите на снимките в Instagram? Instagram, една от най-активните платформи за социални медии в днешно време, има някои уникални измерения на публикациите, както във всички други платформи за социални медии. В тази статия ще разгледаме по-отблизо всички подробности за визуалните размери на Instagram 2021.

Прочети Още: Какво е изкуствен интелект? Как работи? Какво прави?

Ако искате да направите напълно съвместимо изображение или видео за споделяне в Instagram, но искате да проверите размерите на публикациите, преди да започнете, вие сте на правилното място. Можете да видите текущите публикации и визуални измерения в списъка по-долу и да подготвите съдържанието си в рамките на тези измерения.

Като малко предварително напомняне, измерванията тук са най-актуалните и модерни измервания, подредени според 2021 г. Така че ако се придържате към тези размери, няма съмнение, че ще можете да се поберете перфектно.

Какви са размерите на изображението в Instagram?

Ето настоящите визуални измерения на Instagram от 2020:

Размер на снимката на профила: 110 x 110

Снимката на профила, която използвате, директно ви описва и това изображение трябва да бъде в квадратни размери. В този момент препоръчителният размер на снимката на профила се обяснява като 110 x 110. От друга страна, можете да използвате всички квадратни визуализации, които отговарят на правилото 1: 1, при условие че са по-големи от минималния размер.

Размер на квадратната публикация: 1080 x 1080

Разбира се, една от любопитните подробности в този момент са размерите на снимките в споделените публикации. От 2020 г. размерът на публикацията, който трябва да използвате, е зададен на 1080 x 1080. Ако искате да споделите публикация, различна от тези размери, краищата на публикацията ви ще бъдат отрязани.

Вертикален размер на публикацията: 1080 x 1250

Ако искате да качите вертикални изображения в Instagram, размерите, които трябва да използвате, са зададени като 1080 x 1250. Трябва да имате тази пропорция във вертикални публикации.

Хоризонтален размер на публикацията: 1080 x 566

Ако искате да качите хоризонтални изображения в Instagram, размерите, които трябва да използвате, се определят като 1080 x 566. Трябва да имате тази пропорция в хоризонтални публикации.

Размер на историята: 1080 x 1920

Ако искате да публикувате история в Instagram, ще трябва да подготвите дизайн в 1080 x 1920. По-кратко, трябва да се придържате към правилото 9:16. Размерът на видеото или снимката, които ще хвърлите като малко напомняне, не трябва да надвишава 4 GB.

Подобни публикации

  1. Не мога да вляза в Instagram Грешка и решения
  2. Не мога да се свържа с интернет, въпреки че имам интернет
  3. Нови функции, добавени към груповите видео разговори в Whatsapp
  4. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  5. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.