Как да отворите няколко Skype едновременно?kak da otvorim ednovremenno poveche broi skype

Как да отворите няколко Skype?

Подготвихме подробно ръководство за компютърни потребители, които са любопитни за отговора на въпроса как да отворят няколко Skype. Ето стъпките, които трябва да следвате!

Какви стъпки трябва да се следват за многократно отваряне на Skype ? В тази статия обяснихме как да използвате няколко Skype акаунта едновременно на компютър. Можете да извършите процеса, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Може да има нужда да използвате повече от един акаунт в Skype, тъй като е съвсем естествено потребителят да има повече от един Skype акаунт, докато личен акаунт, работен акаунт. И така, как можем да стартираме няколко Skype акаунта на един и същ компютър едновременно?

Какво представляват няколко стъпки за отваряне на Skype?

 • Изтеглете Skype.
 • Щракнете двукратно върху инсталационния файл.
 • Завършете инсталационния процес.
 • Ще се отвори прозорецът на Skype.
 • Дръжте програмата Skype отворена във фонов режим.
 • Вижте файла, в който е инсталирана програмата.
 • Щракнете с десния бутон върху иконата на програмата.
 • Изберете опцията „Изпращане“.
 • Кликнете върху „Работен плот (създайте пряк път)“.
 • Щракнете с десния бутон върху втория пряк път, създаден на работния плот.
 • Изберете опцията „Свойства“.
 • В секцията „Цел“ напишете „– вторичен“ без кавички.
 • Натиснете бутона „Приложи“.
 • Кликнете върху бутона „OK“.
 • Щракнете двукратно върху прекия път, който сте създали.
 • Ще се отвори вторият прозорец на Skype.
 • Ако щракнете отново два пъти върху прекия път, ще се отвори третият прозорец на Skype.
 • Можете да използвате и уеб версията от официалния сайт на Skype.

Възможно е да използвате повече от един Skype акаунт на един компютър едновременно. Просто трябва да следвате някои стъпки, за да направите това. Първо, ако нямате популярната услуга за незабавни съобщения, наречена Skype, инсталирана на вашия компютър, изтеглете я. След като изтеглянето приключи, щракнете двукратно върху инсталационния файл, за да продължите към фазата на инсталиране.

След извършване на инсталацията прозорецът на Skype ще се отвори автоматично. Дръжте този прозорец отворен във фонов режим. За да преминете към следващата стъпка, трябва да посетите файловото местоположение, където е инсталиран месинджърът. Има два различни метода, които можете да използвате за това.

За да получите достъп до файловата директория на въпросната програма, можете да щракнете с десния бутон върху пряк път на Skype, създаден автоматично на работния плот при първия метод и да щракнете върху „Свойства“ в прозореца, който се отваря. След това на практика можете да отидете до директорията, като кажете „Отворете местоположението на файла“.

При втория метод можете да щракнете двукратно върху иконата „Този ​​компютър“ на работния плот и да видите устройството, на което сте инсталирали програмата. След този процес можете да намерите папката Skype. Отворете местоположението на файла на Skype, като следвате един от двата метода и след това щракнете с десния бутон върху иконата на Skype.

Кликнете върху „Изпращане“ в прозореца, който се отваря. След това щракнете върху „Desktop (create shortcut)“. Ако следвате тази стъпка, на работния плот на компютъра ще бъде създаден втори пряк път за Skype.

Щракнете с десния бутон върху втория пряк път, създаден на работния плот, и след това изберете „Свойства“. Въведете „– secondary“ в целевата секция без кавички. След като извършите този процес, първо натиснете бутона „Приложи“ и след това бутона „ОК“. След това щракнете двукратно върху втория пряк път, който сте създали на работния плот.

Ако щракнете двукратно върху въпросния пряк път, ще се отвори вторият прозорец на Skype. Щракването отново върху този пряк път ще стартира третия прозорец на Skype. В допълнение към това имате възможност да използвате и уеб версията на официалния сайт на Skype.

В тази статия обяснихме как да отворите няколко Skype едновременно на компютър. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Освен това, ако се чудите как да изтриете хронологията на съобщенията в популярната услуга за съобщения , можете да разгледате статията, в която отговорихме на въпроса как да изтриете хронологията на съобщенията в Skype.

Подобни публикации

 1. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
 2. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
 3. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?
 4. Как да коригирам проблема с черния екран в Instagram?
 5. Как да изтеглите Instagram Reels Video?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.