Как да блокирам Snapchat контакти?



snapchat blokirane na kontakt

Как да блокираш някой в снапчат? Как да блокирам Snapchat контакти?

Можете да блокирате нежелани акаунти в Snapchat, една от популярните платформи за незабавно споделяне на видео и снимки. Ето методите за блокиране на контакти в Snapchat!

Snapchat , който е имитиран от много платформи , привлича вниманието с функциите, които предлага на своите потребители. Благодарение на тези функции понякога можем да срещнем нежелани хора в платформата, което значително увеличава броя на потребителите. Можете да направите платформата по-полезна за себе си, като блокирате хора, които ви дразнят или не искат да виждат публикациите ви.

Блокиране на контакти в Snapchat
Можете да следвате стъпките по-долу, за да блокирате хора в Snapchat;

  • Първо отворете приложението Snapchat.
  • Натиснете вашата профилна снимка, разположена в горния ляв ъгъл на екрана.
  • Кликнете върху опцията „Моите приятели“ на страницата, която се появява на екрана.
  • След това докоснете от списъка профила на лицето, което искате да блокирате.
  • В горния десен ъгъл на екрана има три точки „…“. Първо щракнете върху символа с три точки. След това щракнете върху бутона „Управление на приятели“.
  • След като щракнете върху опцията „Блокиране“, на екрана ще се появи предупредителен прозорец. В този прозорец има текст „Блокиране“.
  • Щракването върху „Блокиране“ автоматично ще блокира лицето.

След блокиране на контакт в Snapchat;

  1. Човекът, който сте блокирали, не може да види своите истории, както и вашите.
  2. Вече не е в списъка с приятели.
  3. Не може да ви добави като приятел.
  4. Ще бъде възпрепятствано да ви изпраща незабавни съобщения и изображения.

Как да разберете блокирането на Snapchat?

Въпроси като „Ще изчезне ли известието, когато го блокирам в Snapchat“ или как да разберат блокирането се чудят от много хора, след като извършат стъпките, които споменахме по-горе. Ако вече не можете да видите човек в списъка си с контакти в Snapchat, той ви е блокирал, ако не е закрил акаунта си.

За да разберете дали сте били блокирани в Snapchat, потърсете името или потребителското име на човека на екрана за търсене. Ако името на вашия приятел не се появи на екрана за търсене, направете същото обаждане от акаунт на друг потребител на Snapchat.Когато се обадите от друг акаунт, ако името на този човек е в платформата, вие сте блокирани. Ако обаче акаунтът на лицето не се появи, когато търсите в друг акаунт, това означава, че Snapchat е затворил акаунта му.

Като последен метод можете да прегледате историята на чатовете си, за да разберете дали някой е блокирал акаунта ви в Snapchat. Ако наскоро сте изпратили съобщение до човека, за когото се чудите дали не го е блокирал, не забравяйте да проверите историята на чата му. Ако няма екран за чат в областта, където са съобщенията, потребителят определено ви е блокирал.

Заедно с подробности за блокирането на контакти в Snapchat, Как да чета Snapchat без изпращане на разписки за четене?“ Можете да прочетете нашата статия, за да получите информация за това.

Подобни публикации

  1. Как да отворите Mac DMG файл на Windows?
  2. Как да създадете планирани публикации във Facebook?
  3. Как да стартирате няколко програми едновременно в Windows?
  4. Регистрация в Тиндер
  5. Как да видя кой ме харесва в Тиндър?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.